Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > P > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Photobox.se

Photobox.se rabattkupong

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.62/5, 152x)
Gå till www.photobox.se

Relaterade rabatter och aktioner

Mer om Photobox.se

Shopping på Photobox.se...

Photobox är ett av de största företagen i Europa när det kommer till framkallning av digitala fotografier och framställning av fotoprodukter. De grundades 2000, slog sedan samman med Photoways Group och är nu en del av PhotoBox Group. Det innebär att de tillhör samma koncern som även äger Moonpig, Sticky9, Hofmann och posterXXL.

Photobox rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Photobox?

Photobox har inriktat sig på produkter som kunden själv gör personliga genom att ladda upp sina egna bilder. Utöver detta erbjuder de även mer traditionella fotoorienterade tjänster så som framkallning och omvandling av bilder till vykort. Främst så erbjuder de fotoböcker, framkallning av bilder, personliga kalendrar, canvastavlor, fototavlor, fotomuggar, vykort, mobilskal med eget foto, sängkläder med egna tryck och så vidare. Vid beställning laddar man upp sina egna bilder direkt på deras hemsida eller med hjälp av någon av de appar som Photobox tillhandahåller. justeras av kunden kräver samtliga att man vid beställning laddar upp egna foton.

De olika betalsätten

Är man intresserad av att betala innan man tar emot sin beställning accepterar Photobox de vanliga betal- och kreditkorten från Visa och MasterCard. Är man kund med svenskt personnummer går det att använda sig utav klarna som mellanhand. Då går det även att direktbetala genom bankarna Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank vilket innebär att den som har ett konto där kan betala direkt från sitt eget bankkonto. Klarna erbjuder även en faktura med fjorton dagars förfallotid. Denna faktura går även att omvandla till delbetalning på upp till trettiosex månader. Väljer man att betala med klarna kan man själv administrera sin faktura på Klarnas hemsida. Då går det att kostnadsfritt flytta fram förfallodatumet eller omvandla fakturan till avbetalning.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Hur mycket kostnaden för frakt blir är helt beroende på vad man beställer. Som tumregel går det att förhålla sig till att frakten blir dyrare desto större paketet är. Fraktkostnaden kan därför bli mellan 49 och 549 kronor. I detta fall skulle det lägre beloppet motsvara leveransen av ett foto eller en fotobok och det högre beloppet motsvara en tavla. De skickar sina produkter med speditörerna DHL och PostNord. Hur lång tid det tar att leverera beror inte bara på speditören, utan även på hur lång tid det tar att tillverka produkten. Därför kan tiden blir mellan 5 och 15 dagar. Photobox levererar inte bara inom Sverige utan till hela världen.

Villkor och returer

Photobox har ett antal servicelöften som de förhåller sig till. Dessa är att kvalitén alltid ska vara professionell, att sortimentet ska vara brett, att den digitala hanteringen ska vara kostnadsfri, att inga foton komprimeras eller tappar kvalité vid uppladdning, ett kundservicen ska vara tillgänglig, att pengarna återbetalas om kunden inte är nöjd och att deras förhållningssätt till miljön ska vara hållbart. Kanske mest viktigast för den som väljer att bli kund är deras nöjdhetsgaranti. Den innebär att de gör om produkten om man som kund inte är nöjd. Är man fortfarande inte nöjd efter det så återbetalar de kostnaden för produkten. För att detta ska gälla måste man informera dem inom en vecka från det att man mottagit produkten.

Photobox rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Photobox

Photobox är ett väldigt stort företag som har mer än 30 miljoner kunder. Det innebär att de med största sannolikhet har väl etablerade rutiner för hantering av returer, reklamationer och så vidare. Då företaget inte har en svensk bakgrund är det däremot oklart i vilken utsträckning dessa rutiner motsvarar vad en svensk har kommit att förvänta sig av onlinehandel.

Besök www.photobox.seVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Photobox.se