Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > O > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Onskefoto.se
Onskefoto.se

Onskefoto.se rabattkuponger

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.3/5, 163x)

Aktuella rabatter samt aktioner (april 2024)

Mer om Onskefoto.se

Shopping på Onskefoto.se...

Önskefoto har en längre bakgrund än man kan tro. Redan 1975 grundades företaget som en lokal butik i Sölvesborg. Trots att de nu mest är kända för att tillhandahålla fotoböcker genom beställning på internet har de alltså en lång inhemsk förankring. Med tiden har Önskefoto kommit att bli Sveriges antagligen största onlineleverantör av fotoböcker, fotokalendrar, studentskyltar och andra liknande fotoprodukter där kunden själv personifierar produkten. Runt år 2011 köptes Önskefoto upp av den holländska fotokoncernen Albelli och har därmed, utöver Sverige, Nederländerna, Belgien, Storbritannien, Frankrike, Tyskland och Norge som primära marknader.

Onskefoto rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Önskefoto?

I önskefotos utbud finner man ett flertal tjänster och produkter så som fotobok, framkalla bilder, convastavlor, plexiglastavlor, skumtavlor, bild på trä, aluminiumtavla, fotokalender, kort, mobilskal, fotomugg, personlig almanacka och studentplakat. Då deras fokus är produkter som på egen hand justeras av kunden kräver samtliga att man vid beställning laddar upp egna foton. Beställer man en fotobok kan det krävs en hel del arbete för att boken ska bli som man vill. Önskefoto har däremot både ett webbaserat system och program för nedladdning där man kan hantera sin planerade produkt.

De olika betalsätten

För den som vill betala i förväg går det att använda sig av de traditionella betal- och kreditkorten från American express, Visa och MasterCard. Svenska kunder kan använda sig av Klarna. Det innebär att det även går att direktbetala om man använder sig av någon av bankerna Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank. Genom klarna går det även att gå en avgiftsfri fjorton dagars faktura. Den som vill ha längre tid på sig att betala kan förlänga sin betaltid i upp till 36 månader mot att det tillkommer avgifter och ränta. En fördel med klarna är att den som har BankID kan logga in på deras egna tjänst och där hantera sina fakturor. Då går det att, exempelvis, förlänga betaltiden utan ytterligare avgifter.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Fraktkostnaden skiljer sig åt beroende på om leveransen sker inom Sverige eller ut i Europa. Som generell tumregel tillför Önskefoto tio kronor om leveransen sker utanför Sverige. Kostnaden för frakt står i direkt relation till hur stor produkten är och kan variera mellan 39 och 129 kronor. Samtliga produkter skickas oregistrerade och levereras med PostNord eller levereras hem av UPS. Leveranstiden varierar beroende på vad som beställs men den normala leveranstiden är tio dagar.

Villkor och returer

Vid eventuell reklamation har Önskefoto valt att endast erbjuda att ordern tillverkas på nytt. Detta på grund av att produkterna är specialiserade Detta innebär att de inte heller erbjuder någon ånger- eller returrätt. Den som vill reklamera en produkt uppmanas att göra det inom två veckor. Enligt Önskefotos allmänna villkor får kunderna endast ladda upp bilder och fotografier som de själv har upphovsrätten till. Det innebär att man, exempelvis, inte kan skapa en fotobok som består av bilder tagna av någon vars tillstånd man saknar.

Onskefoto rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Önskefoto

Önskefoto är en av Sveriges äldsta onlineleverantörer av fototjänster. De har många år av nöjda kunder. Däremot är deras villkor en aningen tvivelaktiga då de bland annat kräver att kunden reklamerar inom en viss tid. Sådant är, i Sverige, ett ovanligt förfarande. Däremot är deras leveranstider och många återkommande kampanjer starka argument för att beställa sina fotoprodukter från Önskefoto.

Besök www.onskefoto.se

Vinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Onskefoto.se