Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > S > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Smartbox.com
Smartbox.com

Smartbox.com rabattkuponger

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.34/5, 125x)

Aktuella rabatter samt aktioner (juni 2024)

Mer om Smartbox.com

Shopping på Smartbox.com...

Smartbox lanserades 2000 och är en del av Smartbox Group Company LTD Sverige. Deras idé är att sälja upplevelser levererade i askar. Därav Smartbox. En sådan består av en presentask, en bok som beskriver ett antal upplevelser samt ett värdebevis som ger innehavaren rätt till valfri upplevelse bland de som nämns i boken.

Smartbox rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Smartbox?

De erbjuder olika presentaskar med upplevelser. Totalt sett har de 31 olika teman. En beställning sker på så sätt att beställaren väljer ut en smartbox bland dessa teman och ger bort den till en mottagare. Mottagaren väljer i sin tur och bokar en upplevelse. Det värdebevis som medföljer beställningen kan aktiveras på Smartbox hemsida. Produkten går inte bara att köpa på deras hemsida och säljs säven i butiker i samarbete med Media Markt, Coop Extra, Coop Forum och Åhléns.

I de breda grupperna av upplevelser finner man weekend, gastronomi, wellness och action. Mer detaljerat innebär detta att de säljer olika weekendupplevelser i form av hotellboende, matupplevelser så som olika middagar, vinprovningar och ölprovningar, upplevelser för välmåendet så som spabesök samt actionfyllda upplevelser så som motorsport eller liknande upplevelser. Utöver detta säljer de även olika temapresenter så som julupplevelser, presenter till pappa, mamma, pojkvän och så vidare.

De olika betalsätten

De accepterar betalning med kort, direktbetalning via ett fåtal banker, faktura, delbetalning och genom e-plånboken PayPal. Betalningar utanför PayPal sker i ett samarbete med Payex vilket gör att kunderna även kan gör beställningar på faktura.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Beställar man en till två Smartbox får man betala en enhetsfrakt på 40 kronor. För beställningar på tre eller fler Smartbox tillämpas en enhetsrakt på 60 kronor. Om den totala kostnaden för beställningen överstiger 500 kronor så skickas paketet fraktfritt. Samtliga beställningar skickas från deras lager i Danmark. För beställningar av en box skickas leveransen med Posten AB. Beställningar som består av två eller fler boxar skickas med UPS. Görs beställningen på en vardag innan klockan tolv så skickas paketet samma dag. Vanligtvis levereras paketen inom tre arbetsdagar. Paketen skickas inte som spårbara.

Villkor och returer

Varje Smartbox kommer med 14 dagars ångerrätt. Den som vill skicka tillbaka gör det genom att fylla i en retursedel och skicka produkten till Smartbox adress i Danmark. Frakten får man själv stå för och de föreslår att man skickar det som rekommenderat brev för att undvika att det kommer bort på vägen. Mottagaren av en Smartbox har rätten att byta den mot en Smartbox av motsvarande eller högre värde. Väljer man en av högre värde får man betala mellanskillnaden.

Vissa boxar har en giltighets på 2 år efter inköpsdatum. Andra har obegränsad giltighetstid då de vid ett eventuellt utgångsdatum kan bytas ut mot en ny giltig box. Då själva värdebeviset är en värdehandling ersätts den inte om den tappas bort. Vad som ingår i boxen framgår i den text som medföljer.

Smartbox rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Smartbox

Det är ett unikt sätt att köpa upplevelser. Vad som kan anses vara negativt är att man inte själv kan välja fritt mellan vilka aktiviteter man vill ta del av. Man har helt bunden till boxen och dess innehåll. I många fall ingår inte heller resan till själva upplevelser vilket gör att mottagaren automatiskt belastas med merkostander. Därför kan vad som verkar vara en rolig och praktisk present snabbt förvandlas till ett dyrt problem.

Besök www.smartbox.com/seVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Smartbox.com