Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > F > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Flowerhouse.se

Flowerhouse.se rabattkuponger

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.12/5, 76x)

Aktuella rabatter samt aktioner (juli 2024)


Relaterade rabatter och aktioner

Mer om Flowerhouse.se

Shopping på Flowerhouse.se...

Flowerhouse är en blomsterbutik som uteslutande hanterar beställningar online. Sedan 2009 har de fokuserat på ett stort utbud, bra priser och förmånliga leveransvillkor. I dagsläget är de en av de största aktörerna på marknaden för blomsterleveranser. De är en del av Nihlstens blommor. Därmed har de inga särskilda butiker, utöver deras butik i Stockholm. Nihlstens blommor har gamla anor och grundades redan på 1920-talet.

Flowerhouse rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Flowerhouse?

De specialiserar på leverans av olika sorters blomster. I det generella utbudet finner man buketter och särskilda blommor så som rosor. De har har olika kategorier för särskilda händelser i livet. Exempelvis har de blommor anpassade för kondoleans eller till familjer som har fått nytillskott. De har även enklare gåvor och särskilda krukväxter. På hemsidan kan man även se de mest populära produkterna.

De olika betalsätten

De godtar ett stort antal olika betalningssätt. Betalningar går att genomföra med hjälp av e-plånboken PayPal. Det egna PayPal-kontot går i sin tur att ansluta till ett bank- eller kreditkort eller fylla på genom traditionell banköverföring. Flowerhouse accepterar även betalningar med hjälp av Swish. Swish kräver i sin tur att man har någon av de svenska storbankerna. Utöver detta samarbetar de med Payson och Klarna. Payson stöder betalningar med bank- och kreditkorten Visa och MasterCard. Genom Klarna går det att betala med bank- och kreditkort samt betala med hjälp av faktura eller delbetalning. Faktura innebär att man har 14 dagar på sig att betala fakturan. Delbetalning gör att man kan delbetal i upp till 36 månader.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Flowerhouse tillämpar enhetsfrakt på 99 kronor. Är man intresserad av expressleverans går det att lägga till för 249 kronor. Majoriteten av blomsterbuden levererar direkt till mottagarens dörr. Blommogram som beställs innan 13:00 på vardagar och innan 11:00 på lördagar levereras varje dag. Detta gäller leveranser inom Sverige. Beställer man chokladpresenter så ingår inte hemleverans. Dessa produkter levereras istället till närmsta utlämningsställe med hjälp av Posten. När det gäller leveranser till utlandet så accepterar de endast beställningar gällande blommor. Inom Europa och Afrika så kan de leverera samma dag om beställningen görs innan 12:00 på vardagar och 10:30 på lördagar.

Flowerhouse rabattkoder och rabattkuponger

Villkor och returer

Vid beställning erhåller man en bekräftelse och aktuellt ordernummer via e-post. Produkterna tillverkas lokalt vilket kan innebära att de präglas av lokala avvikelser. Vid felaktig vara kräver de att reklamation sker senast inom 4 dagar. Är mottagaren inte hemma kan förseningar i leverans uppstå. De kan inte garantera exakt tid för leverans. Det gör att mottagaren måste vara tillgänglig under dagen för att kunna ta emot leveransen.

För- och nackdelar med Flowerhouse

Flowerhouse är ganska unika i det att de accepterar ett stort antal betalningssätt. Till skillnad från majoriteten av övriga motsvarande tjänster accepterar de e-plånboken PayPal och Payson. I överlag garanterar de leveranstid inom samma dag. Deras villkor är däremot i viss mening motstridiga. På hemsidan uppger de att reklamation ska ske inom 4 dagar, men på sidan för villkor uppger de att reklamation ska ske inom 48 timmar. Det är oklart vilket som gäller. Om de uppgifter som angetts inte stämmer med leveransadressen är det oklart om blommorna kan levereras.

Besök www.flowerhouse.seVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Flowerhouse.se