Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > E > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Euroflorist.se

Euroflorist.se rabattkuponger

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.68/5, 123x)

Aktuella rabatter samt aktioner (april 2024)


Relaterade rabatter och aktioner

Mer om Euroflorist.se

Shopping på Euroflorist.se...

Euroflorist sysslar med blomsterbud och levererar blommor i nära samarbete med florister världen över. Utöver Sverige är de även verksamma i Belgien, Danmark, Frankrike, Nederländerna, Irland, Norge, Polen, Storbritannien, Tyksland och Österrike. Det gör det till en av de största blomsterförmedlarna i Europa. Kunder har även möjlighet att skicka blommor till andra länder. Euroflorist är ett varumärke som ägs av Euroflorist Europe B.V. vars huvudsäte är i Amsterdam.

Euroflorist rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Euroflorist?

På Euroflorist kan man beställa olika sorters blomsterbuketter för hemleverans. I de breda kategorierna finner man julblommor, vinterblommor, födelsedagsblommor, generella blommor och särskilda blommor för begravningar, bröllopp, födsel, vigsel och så vidare. Alla beställningar kommer i tre olika utföranden: standard, elegant och lyx. Man kan även ange ett eget pris. Beställningen justeras efter priset vilket innebär att man får ett större arrangemang desto mer man betalar. Varje beställning binds på ett unikt sätt av den florist som hanterar ordern. Har man särskilda önskemål går detta att ange vid beställningen utan extra kostnad. Råkar man ange fel går det att kontakta Euroflorist på deras kundservice för att få det åtgärdat

De olika betalsätten

På Euroflorist går det att betala genom ett flertal olika betalningslösningar. Utöver att acceptera de traditionella betal- och kreditkorten VISA, MasterCard så accepterar de även American Express. Då betalning sker genom klarna kan svenska kunder även välja att göra beställning mot en faktura. Fakturan får då fjorton dagars förfallodatum. Om man så vill går den att omvandla till delbetalning. Då tillkommer däremot viss ränta och avgift. En delbetalning kan pågå upp till 36 månader. På Klarnas hemsida kan man som kund administrera sin faktura och kostnadsfritt flytta fram förfallodatumet. Utöver bank- och kreditkort och Klarna godtar Euroflorist även betalningar genom e-plånboken PayPal. Då detta saldo kan fyllas genom såväl anslutningen av bank- och kreditkort som överföring från bankkonto finns därmed väldigt många olika sätt att betala sin beställning.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Beställer man innan klockan 12 på vardagar eller klockan 11 på lördagar så levereras paketet samma dag. På varje beställning tillkommer serviceavgift och frakt. Det innebär att det tillkommer 99 kronor på varje beställning. Det går inte att få blommorna levererad en viss tid men det går att ange vilken dag man önskar att få dem levererade. Det går även att få en SMS-notifikation när blommorna har blivit levererade. Planerar man att beställa en begravningsbukett för man ha i åtanke att denna sortens blommor tar lite längre tid då de traditionellt sett binds på ett mer tidskrävande sätt.

Villkor och returer

Sortimentet kan variera mellan de olika florister som de samarbeta med. Därför får man som kund acceptera viss variation i färg och form. De har en 100 procent nöjd kund-garanti som garanterar vissa särskilda saker. Som kund kan man förvänta sig att gåvan är unik att blommorna är färska och att leveransen sker på utsatt datum. Är man inte nöjd med blommorna så uppmanas man att kontakta den florist som levererade blombudet. Kontaktuppgifter tillhandahålls med varje levernes.

Euroflorist rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Euroflorist

De har uttryckligen en nöjdhetsgaranti men det framgår inte vad som händer om man som kund inte är nöjd. Därför är det oklart vad de egentligen menar med denna garanti. Däremot har de väldigt snabba leveranser och samarbetar med ett stort antal florister.

Besök www.euroflorist.seYouTube

12-21: Mors dag
02-10: Send Roser
02-10: Send Roser


Vinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Euroflorist.se