Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > E > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Euroclinix.net
Euroclinix.net

Euroclinix.net rabattkuponger

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.46/5, 145x)

Aktuella rabatter samt aktioner (juni 2024)

Felet!
Den här kategorin innebör tyvädd inga aktuella anbud.

Besök www.euroclinix.net/se
De nya Anbuden

Mer om Euroclinix.net

Shopping på Euroclinix.net...

Euroclinix är en av de största webbshopparna när det kommer till att beställa läkemedel online. De har läkare som kan skriva ut 91 läkemedel och behandla 44 åkommor och sjukdomar. Euroclinix grundades 2004 och har sedan dess stadigt utökat sin verksamhet. De är nu aktiva i 13 olika länder och har ett stort nätverk av registrerade och legitimerade läkare. Alla läkare och apotek är verksamma i Storbritannien.

Euroclinix rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Euroclinix?

I de breda kategorierna finner man hälsa för män, hälsa för kvinnor, sexuell hälsa, allmän hälsa, reseapotek och hudvård. All information hanteras diskret och patientinformationen är endast tillgänglig för läkarna. Beställning sker i fyra steg. Föst väljer man läkemedel, sedan fyller man i ett formulär med medicinska frågor. Efter detta skriver läkaren ut ett recept. Läkemedlet finns därefter att hämta ut nästa arbetsdag.

De olika betalsätten

På Euroclinix går det att använda flera olika sorters betalningssätt. Tar man en titt på de vanliga bank- och kreditkort som Euroclinix accepterar finner man VISA och MasterCard. Eftersom Euroclinix har ett samarbete med kreditgivaren Klarna kan de kunder som beställer från Sverige därför dra nytta av de olika fördelar som Klarna ger. Detta samarbete innebär att man som svensk kund kan beställa mot delbetalning eller på en faktura. Väljer man faktura så får man en faktura med fjorton dagars förfallotid. Denna faktura går även att kostnadsfritt flytta fram tio dagar genom att logga in på klarnas egna webbportal. Väljer man istället delbetala går det att betala i upp till trettiosex dagar. För detta tillkommer däremot avgifter och räntor. Det går även att betala mot faktura från Svea Ekonomi samt direktbetala med hjälp av bankerna Handelsbanken, Danske Bank, SEB och Nordea.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Samtliga leveranser skickas fraktfritt och med expresshantering. Om en order placeras innan 17:00 hanteras och levereras inom 24 timmar. Om produkten måste skickas en väldigt lång väg kan det ta upp till 48 timmar. Leverens sker med UPS.

Villkor och returer

Då produkterna som de tillhandahåller är av sådan karaktär att de inte kan returneras och säljas på nytt utan att riskera patientsäkerheten finns ingen ångerrätt. Det innebär att varje köp är slutgiltigt och att man inte har någon möjlighet att ångra köpet eller returnera varorna som man har beställt. Däremot har man möjligheten att avbryta beställningen innan den hr bearbetats och på så sätt återfå det belopp man har erlagt.

Euroclinix rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Euroclinix

Euroclinix ger en unik möjlighet att få läkemedel skickade direkt efter onlinekonsultation. Man har själv möjligheten att efterfråga läkemedel istället för att få ett särskild läkemedel föreskrivet av en läkare. Det lägger stor kontroll i patientens händer. Med detta kommer även ett stort mått av ansvar. Av vikt är att man svarar helt ärligt på de formulär som läggs till grund för utvärderingen av behovet av det specifika läkemedlet. Man har möjligheten att spara mycket tid då det inte finns krav på något tidskrävande läkarbesök.

Besök www.euroclinix.net/seVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Euroclinix.net