Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > S > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Swissclinic.se

Swissclinic.se rabattkuponger

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.46/5, 115x)

Relaterade rabatter och aktioner

Mer om Swissclinic.se

Shopping på Swissclinic.se...

Swiss Clinic specialiserar på exklusiva skönhetsbehandlingar med långvarigt resultat som utförs i hemmet. Deras produkter används på egen hand av beställaren vilket tar bort behovet av dyr konsultation. Swiss Clinic har ambitionen att tillhandahåller produkter som fyller tomrummet mellan vanlig kosmetiska och traditionella medicinska och kirurgiska ingrepp. Produkterna är utvecklade för att framhäva den naturliga skönheten. De ställer höga krav på kvaliteten och säkerheten hos sina produkter.

Swissclinic rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Swiss Clinic?

De säljer enstaka produkter samt abonnemang inom vård av hud, tänder, ögonbryn, hår och ögonfransar. Utöver detta saluför de även dieter och olika sorters behandlingar. Tittar man närmare på produkterna så finner man olika produkter för förnyelse av huden, vitsystem för händerna, produkter som gör ögonbrynen tjockare, ögondroppar som tar bort röda ögon, avtoxifierande dieter, hudkräver och så vidare. Oavsett vilken del av kroppen som man är intresserad av att förbättra så finns det någon produkt som uppfyller ändamålet. De har även olika gratisguider om hur man bäst uppnår diverse resultat. På hemsidan visar de alltid senaste nyheterna inom hemmvård vilket gör att man enkelt kan hålla sig uppdaterad.

De olika betalsätten

På Swiss Clinic går det att använda ett stort antal olika betalningssätt. Tar man en titt på de vanliga bank- och kreditkort som Swiss Clinic accepterar finner man VISA och MasterCard. Då Swiss Clinic har ett samarbete med kreditgivaren Klarna kan de kunder som beställer från Sverige därför dra nytta av de olika fördelar som Klarna ger. Detta samarbete innebär att man som svensk kund kan beställa mot delbetalning eller på en faktura. Väljer man faktura så får man en faktura med fjorton dagars förfallotid. Denna faktura går även att kostnadsfritt flytta fram tio dagar genom att logga in på klarnas egna webbportal. Väljer man istället delbetala går det att betala i upp till trettiosex dagar. För detta tillkommer däremot avgifter och räntor.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Alla paket levereras med PostNord. För de beställningar som placeras innan klockan 11:00 så sker utleverans samma dag. Det innebär att paketet bör komma fram inom några dagar. Generellt sett så tar leveranserna mellan tre och fyra arbetsdagar.

Villkor och returer

Om produkten är i obruten förpackning så har man fjorton dagars ångerrätt. För att utöva denna måste man kontakta Swiss Clinic för att returen ska godkännas. Som kund står man själv för kostnaden vid retur. Alla produkter kommer med resultatgaranti. Den innebär att om man som kund inte är nöjd med resultatet trots att man har använt produkten enligt instruktioner så kan man få en full återbetalning.

Swissclinic rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Swiss Clinic

Unikt för denna sortens butiker är att de har en resultatgaranti. Om man inte uppnår förväntat resultat så får man helt enkelt pengarna tillbaka. Det är ett erbjudande som är svårt att slå. Däremot ger de inte gratis returfrakt vilket gör det problematiskt och potentiellt dyrt om det visar sig att man inte är nöjd med den produkt som man har beställt. Om man däremot är säkert på att man verkligen vill behålla den produkt man beställer så är de ett väldigt bra alternativ.

Besök www.swissclinic.seVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Swissclinic.se