Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to Validcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > L > Lustjakt.se rabattkupong - augusti 2021
Lustjakt.se

Lustjakt.se rabattkupong

Filtrera:
Gå till www.lustjakt.se

Aktuella rabatter samt aktioner - augusti 2021

Mer om Lustjakt.se

Shopping på Lustjakt.se...

Lustjakt är en webbshop som specialiserar på vuxenleksaker och sexleksaker. De strävar efter att göra tillgängliga alla sorters sexleksaker. De strävar efter högt kundbemötande och bjuder in kunden att utforska produktutbudet. Lustjakt har ambitionen att se till sexlivet som helhet och inspirera till lust och glädje. Deras diskretion är hög och de skickar aldrig tydligt märkta paket. Utöver webbshoppen så har de en fysisk butik i Uddevalla.Vad kan man köpa på Lustjakt?
Lustjakt har ett brett utbud av sexleksaker, kläder, böcker, filmer, glidmedel och intimprodukter. De tillhandahåller även tjänsten homeparty. Tittar man närmare på produkterna så finner man de flesta sorters dildos, g-punktsvibratorer, klitorisvibratorer, knipkulor, rabbitstavar, vibrerande ägg, underkläder, korsetter, peruker, trosor, strumpor, lösvaginor, potensringar, potenspumpar, prostatastimulatorer, bondageartiklar, samlagskulor, sexgungor, strap-on, vibrerande ringar, massagetillbehör, massageoljor, doftmedel, fördröjande medel, kondomer, produkter för rakning, stimulerande medel, produkter för rengöring och skötsel och så vidare.

De olika betalsätten
På Lustjakt går det att använda flera olika sorters betalningssätt. Tar man en titt på de vanliga bank- och kreditkort som Lustjakt accepterar finner man VISA och MasterCard. Då Lustjakt har ett samarbete med kreditgivaren Klarna kan de kunder som beställer från Sverige därför dra nytta av de olika fördelar som Klarna ger. Detta samarbete innebär att man som svensk kund kan beställa mot delbetalning eller på en faktura. Väljer man faktura så får man en faktura med fjorton dagars förfallotid. Denna faktura går även att kostnadsfritt flytta fram tio dagar genom att logga in på klarnas egna webbportal. Väljer man istället delbetala går det att betala i upp till trettiosex dagar. För detta tillkommer däremot avgifter och räntor.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid
Lustjakt tillämpar en enhetsfrakt på 39 kronor oavsett vad man beställer. Alla beställningar över 900 kronor skickas däremot helt fraktfritt. Leverenser sker med PostNord och Schenker. Beställningar med PostNord har en normal leverenstid på mellan en och tre arbetsdagar. Till Gotland och norra Sverige kan leveranstiderna vara något längre. Med Schenker tar leveranserna mellan två och nio arbetsdagar. Avisering sker via SMS eller e-post och kunden får hämta ut sitt paket på närmaste utlämningsställe. Om man lägger sin beställning innan 10:30 på en vardag så skickas paketet samma dag.

Villkor och returer
Lustjakt ger tre års garanti på produkterna och lämnar öppet köp i tre månader. Paketen skickas diskret och är alltid märkta på ett sätt så att det framgår att det är sexleksaker eller vuxenleksaker i det. De ger även ett helt års ångerrätt. Vid utövad ångerrätt så måste man som kund själv stå för returen. På grund av produkternas natur så finns det ingen rätt att returnera en produkt vars förpackning har öppnats.För- och nackdelar med Lustjakt
Utbudet är ovanligt stort i jämförelse med övriga svenska butiker med liknande inriktning. Däremot är frakten relativt dyr och det finns ingen möjlighet att skicka fria returer. Därför bör man vara säker på att man verkligen är intresserad av att behålla produkten som man beställer. Eftersom Lustjakt även har en fysisk butik är det möjligt att köpa samtliga produkter även där.

Besök www.lustjakt.se

Slutade anbuden

Lustjakt erbjuder Pjur Woman för endast 79kr tillsammans med rabatt.. kupong (Gilltig till 04-04)
20-80% rabatt på utvalda sexleksaker hos Lustjakt (Gilltig till 03-07)
Köp massageoljan Sex On The beach för 39kr! (Ord - 110kr) kupong (Gilltig till 01-28)
Fynda produkter hos Lustjakt! (Gilltig till 01-28)
Få varuprover från 2 kr hos Lustjakt (Gilltig till 01-09)
Lustjakt - Superpris på massageolja (Gilltig till 01-09)
Få en gratis penisring värde 59kr kupong (Gilltig till 11-12)
3 påsar glidmedel för endast 1kr hos Lustjakt (Gilltig till 11-12)
Det kan löna sig att beställa flera av sina önskeprodukter samtidig... (Gilltig till 11-12)
Lustjakt - Handla för minst 1000 kronor - få produkter till lägre p... (Gilltig till 11-12)
Erbjudanden hos Lustjakt (Gilltig till 11-01)
Erbjudande - Lustjakt (Gilltig till 11-01)
Lustjakt Rabattkod - 50% rabatt på Bubble power pump pink kupong (Gilltig till 10-19)
REA -Här får du mycket för lite (Gilltig till 10-12)
50ml silikonglidmedel för 10kr vid köp över 499kr hos Lustjakt kupong (Gilltig till 10-02)
Upp till 70 % rabatt! (Gilltig till 09-26)
Gratis mintpastiller värde 15kr kupong (Gilltig till 09-10)
Via länken till höger hittar du alla aktuella reavaror hos Lustjakt - allt från aromaterapioljor till underkläder och sexhjälpmedel. (Gilltig till 09-04)
Bonus-gåva Gratis! kupong (Gilltig till 08-30)
Få en gratis stimulerande gel värde 49kr. kupong (Gilltig till 08-06)
Hos Paula Myo kan du köpa snygga kläder för kvinnor och tjejer. Bra priser och ett unikt sortiment. (Gilltig till 08-06)
Presenttips (Gilltig till 08-06)
Det kan löna sig att beställa flera av sina önskeprodukter samtidigt. När du kommer över en summa på 1000 kr så får du erbjudande om att köpa en utav några väl utvalda produkter till ett absolut lägsta pris. Passa på! (Gilltig till 08-05)
Lustjakt erbjudande (Gilltig till 08-05)
Få en gratis present värde upp till 150kr kupong (Gilltig till 08-05)
Upp till 40 % rabatt (Gilltig till 06-22)

Vinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

Tags - Lustjakt.se