Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > C > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Cdon.se

Cdon.se rabattkupong

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.5/5, 123x)
Gå till cdon.se

Aktuella rabatter samt aktioner (juni 2024)


Relaterade rabatter och aktioner

Mer om Cdon.se

Shopping på Cdon.se...

CDON är ett svenskt e-handelsföretag som i stor utsträckning har kommit att bli synonymt med svensk och nordisk internethandel. När de först lanserade sin hemsida kring senare halvan av 1999 fokuserade de uteslutande på försäljning av musikskivor. Det är därifrån som namnet härstammar. Nu har de vuxit till att vara nordens största inköpare av de flesta sorters konsumentvaror. De har aktivt valt att satsa på stora volymer för att på så sätt kunna pressa priserna. I dagsläget ingår CDON i den större koncernen Qliro Group som även äger de minst lika välkända butikerna Lekmer, Nelly och Gymgrossisten samt betaltjänsten Qliro. Som ett tecken på deras framgång börsnoterades verksamheten på Nasdaq OMX Stockholms den 15:e december 2010.

Cdon rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på CDON?

Borta är tiden då CDON endast sålde musikskivor. Nu tillhandahåller de produkter till hemleverans inom de flesta segmenten och kan erbjuda kategorierna böcker, film, spel, musik, elektronik och mobil, hem, trädgård, vitvaror, sport, outdoor, leksaker, barn och baby, skönhet och hälsa, livsmedel och kosttillskott, inredning och möbler, fordon och reservdelar samt outlet. Det går helt enkelt att köpa det mesta där.

För- och nackdelar med CDON

CDON har ett väldigt stort produktutbud då de dels har egna lager men även samarbetar med andra återförsäljare. Det gör att man får tillgång till en enorm variation av varor. På senare tid har däremot kritik riktats mot att de inte har lyckats hantera leveranstiderna under perioder präglade av ökad försäljning. Därför kan det vara bra att vara ute i god tid om man, exempelvis, väljer att handla julklapparna där. Helt klart vägs detta upp av de väldigt förmånliga priserna och återkommande erbjudanden som butiken har. CDON är på det stora hela ett praktiskt alternativ då de gör det möjligt att kombinera många olika sorters varor vid en och samma beställning.

De olika betalsätten

För att man faktiskt ska kunna betala det som man väljer att köpa accepterar CDON fyra betalsätt: Qliro, betal- och kreditkort, direktbetalning och PayPal. Samtliga har unika för- och nackdelar och det är svårt att säga vilket alternativ som passar dig bäst. Vi kommer här att ge exempel på vad som sätter särprägel på de enskilda alternativen.

• Qliro är Qliro Groups egna kreditverksamhet. De möjliggör att man köper varor och betalar hela beloppet vid ett senare tillfälle eller delar upp betalningen på flera separata betalningstillfällen. För detta tar de ut diverse avgifter. Ett traditionellt fakturaavgift har en engångsavgift på 19 kronor. Vill man delbetala tillkommer däremot en uppläggningsavgift och en återkommande administrationsavgift.

• Väljer man att betala med betal- eller kreditkort så godtar CDON de traditionella leverantörerna VISA och MasterCard. För detta tillkommer inga avgifter förutom de som eventuellt tas ut av den egna banken.

• Direktbetalning innebär att pengarna dras direkt från det egna bankkontot i samband med köpet. Detta är endast möjligt om man har någon av bankerna SEB, Handelsbanken, Nordea eller Swedbank.

• PayPal är en mer eller mindre standardiserad tjänst för betalning och överföring av pengar via internet. Detta kallas även för virtuell plånbok eller e-plånbok. Till denna kan man koppla sitt bank- eller kreditkort samt manuellt fylla sitt saldo genom en banköverföring.

Cdon rabattkoder och rabattkuponger

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

De tillämpar sex olika fraktklasser som motsvarar en frakt mellan 29 och 199 kronor. Mindre varor betyder vanligtvis lägre fraktkostnad. CDON samarbetar med speditörerna Posten, Schenker, DHL och Bring. De små varorna levereras direkt till brevlådan eller brevinkastet. Större paket aviseras och de största paketen tas emot genom hemleverans. När man handlar för 800 kronor så skickas varorna alltid utan fraktavgift. Leveranstiden varierar beroende på om varan finns i eget lager, utomstående lager eller är en beställningsvara. Vid beställning framgår leveranstiden som vanligtvis

Besök cdon.se

Vinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Cdon.se