Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > L > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Loopia.se

Loopia.se rabattkupong

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.58/5, 113x)
Gå till www.loopia.se

Aktuella rabatter samt aktioner (juni 2024)


Relaterade rabatter och aktioner

Mer om Loopia.se

Shopping på Loopia.se...

Loopia behöver i internetkretsar egentligen ingen närmare presentation. Sedan 1999 har de varit ett av de främsta leverantörerna av domäner och webbhotell. Deras primära marknad är Sverige men de har även ett stort antal internationella kunder. Som en av de äldsta leverantörer av internettjänster har de vuxit till att omfatta i stort sett samtliga tjänster som krävs för att etablera en internetnärvaro. Oavsett om man är hobbyanvändare eller ett större företag kan Loopia tillhandahålla de tjänster som behövs för att låta den egna verksamheten växa.

Loopia rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Loopia?

På Loopia går det att köpa domäner, webbhotell, DNS- och VPS-tjänster. De erbjuder domäner med de flesta populära ändelser. Däribland .COM, .SE, .ORG,. NET och så vidare. Deras webbhotell finns i olika tappningar utifrån behov. De delas upp i kategorierna privat, företag och företag plus. Vad som skiljer dem åt är webbutrymmet, e-postutrymmet och antalet databaser. Priset mellan dessa varierar mellan dryga åttio och tvåhundrafemtio kronor. Deras tjänst LoopiaDNS är ett fullvärdigt system för hantering av DNS för domäner. Vill man ha komplett funktion för sin domän är detta något att överväga. Loopias VPS-tjänst gör att ens hemsida får egna resurser som inte behöver delas med andra användare. Det är viktigt om man har krävande tjänster. Med VPS får man även ett eget IP-nummer. De tillhandahåller även ett antal extratjänster så som extra databas, extra ftp-konto, extra trafik och liknande. Samtliga abonnemang går att anpassa efter de egna behoven.

De olika betalsätten

Loopia accepterar betalning med samtliga välkända betal- och kreditkort så som VISA och MasterCard. De accepterar även det i Sverige mindre kända American Express-kortet. Ovanligt nog godtar de även Diners Club-kort.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Då alla deras tjänster levereras via distans tillkommer ingen fraktkostnad. Leveransen sker helt digitalt då eventuella lösenord skickas via e-post. Leveranstiden kan variera beroende på vilken tjänst man beställer. De flesta registreras däremot direkt.

Villkor och returer

När man beställer en tjänst hos Loopia så ingår fri support under abonnemangstiden. Support sker via e-post eller telefon. Domäner som registreras hos Loopia har kunden som ägare, vilket gör att den samme har fri rätt att föra över den till en annan leverantör. Alla tjänster löper under den period som anges vid beställning. Alla tjänster förutom registrering av domän kommer med trettio dagars ångerrätt. Det gör att man kan prova på deras webbhotell även om man inte är säkert på att man vill använda tjänsten i framtiden. Deras tjänster får inte användas för att få obehörig åtkomst till datorsystem. Inte heller får man använde dem på ett sätt som riskerar Loopias säkerhet.

Loopia rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Loopia

Loopia är en av Sveriges äldsta leverantörer av tjänster på internet. Därmed är det rimligt att anta att de även kommer att finnas under lång tid framöver. På så sätt är det ett framtidssäkrat val att teckna abonnemang hos Loopia. Deras kundtjänst är känd för att vara engagerad och tillgänglig.

Besök www.loopia.seVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Loopia.se