Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > E > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Eyerim.se

Eyerim.se rabattkupong

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.46/5, 148x)
Gå till eyerim.se

Relaterade rabatter och aktioner

Mer om Eyerim.se

Shopping på Eyerim.se...

Eyerim är ett internationellt varumärke som har sin verksamhet i Slovakien. Utöver att sälja produkter till Sverige är de även etablerade i Nederländerna, Danmark, Finland, Norge, Estland, Polen, Portugal, Slovakien, Tjeckien, Rumänien och Grekland. De skickar även produkter helt internationellt. Eyerim samarbetar nära med ett flertal profiler och bloggare. Bland andra, Kira Kosonen, Sandra Willer, The Czech Chicks, Zoltan Strcula, Kira Eggers, Aino Rossi och Miro Kozel.

Eyerim rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Eyerim?

De har valt att inrikta sig på glasögon från kända märken. I deras breda kategorier finner man solglasögon, receptbelagda glasögon och skidglasögon. Tittar man närmare finner man ett stort utbud från tillverkare så som BOSS, Lacoste, Vogue, Versace, Ray-Ban, Marc Jabocs, Persol, Guess, Giorgio Armani, Diesel, Dior, Fendi, Jimmy Choo, Smith, Prada och så vidare. Man kan sortera produkterna efter ramformar vilket gör att det är enkelt att hitta produkten man söker oavsett om det gäller typen aviator, cat eye, runda, ovala, rektangulära, oversize eller någon annan tillgänglig form. Alla produkter går att sortera efter form, typ, egenskaper och material. Eyerim har även regelbunden utförsäljning vilket gör att man ofta kan hitta märkesvaror till ett väldigt nedsatt pris.

De olika betalsätten

Eyerim godtar ett flertal traditionella betalsätt. Utöver att acceptera de vanliga bank- och kreditkorten VISA och MasterCard godtar det även amerikanska American Express. Det går att även betala sin beställning med med e-plånboken PayPal. Eftersom det går att såväl länka betal- och kreditkort som att fylla sitt PayPal-saldo genom banköverföring finns därmed indirekt många sätt att betala. Utöver detta accepterar de även betalning med BitCoins vilket är väldigt ovanligt för en webbutik på den svenska marknaden.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Alla beställningar skickas frakfritt. Den speditör som de anlitar är tyska GLS vilket innebär att paketen med största sannolikhet skickas med hemleverans. Försändelsen är helt spårbar från dess att den lämnar deras lager. Eyerim säger sig skicka alla populära produkter inom 24 timmar då dessa lagerhålls. Övriga produkter kan dröja upp till 10 vardagar. Gäller det produkter i begränsad upplaga kan däremot tiden bli ännu längre.

Villkor och returer

Eyerim erbjuder 30 degars ångerrätt. Vill man utnyttja den så vill de att man först kontaktar dem via e-post och sedan returnerar paketet till direkt adress i Slovakien. Man får själv så för returfrakten. Återbetalning sker sedan inom 3 dagar. De tar endast emot returer som är oanvända, oskadade, i originalförpackning och med originaltillbehör samt försluten med eventuella tillverkarförslutningar. Om man däremot har fått en defekt vara står de för hela kostnaden. Då beställer de upphämtning av den trasiga varan i samband med att de skickar ut en ny.

Eyerim rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Eyerim

Det måste anses omständligt att själv behöva bekosta returen till Slovakien. Många andra butiker som är etablerade i Sverige erbjuder nu för tiden helt fri returfrakt. Däremot har Eyerim ett stort erbjud av märkesprodukter till förhållandevis låga priser. Eftersom de inte tar ut något fraktkostnad kan det därmed vara ett förmånligt alternativ om man är säker på att man vill behålla produkten man beställer. De vill hantera alla reklamationsärenden enligt den lag som gäller i Slovakien. För en svensk kund kan detta verka främmande då vi är väldigt van med svensk konsumentreglering som är väldigt väldigt inställd till kunden. Det är även i viss utsträckning oklart hur lång tid leveranserna kan ta samt hur returer hanteras i praktiken.

Besök eyerim.seVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Eyerim.se