Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > E > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Enerfydriving.se

Enerfydriving.se rabattkuponger

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.38/5, 73x)

Aktuella rabatter samt aktioner (maj 2024)


Relaterade rabatter och aktioner

Mer om Enerfydriving.se

Shopping på Enerfydriving.se...

Enerfy Driving lanserades officiellt i början av 2015 och är både en produkt och en tjänst. Produkten kommer i form av en OBD-läsare som kopplas in i bilen. Tjänsten är en applikation till Android-, iOS- och Windows Phone-baserade Smartphones. Tillsammans ger det en helhetslösning för att dokumentera användningen av bilen. Vi ska här tittare närmare på vad Enerfy Driving tillhandahåller och vad som gör produkten unik.

Enerfydriving rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Enerfydriving?

Energy Driving saluför Enerfy. Det är en helhetslösning för att mäta energiförbrukning, spåra den egna bilen, felsöka och automatiskt hantera samt föra journal över körningen. Systemet består av en Bluetooth-baserad OBD-läsare och en applikation för Smartphones som är baserade på iOS med en version som lägst motsvarar 7.0, Android 4.0 eller högre eller Windows Phone 8.0 eller högre. Energy mäter ditt körsätt och rangordnar det efter hur effektivt du har lyckats sparat bränsle och minskad energiomsättningen. Resultatet kan sedan jämföras med övriga personer som också är anslutna till systemet. Det finns även ett system för att tavla och samla poäng om man känner för att göra ett spel av sin körning.

Inkluderat är även en felkodläsare som läser och tolkar motorfelkoder. Systemet för journal över körandet och Rutterna kan sedan exporteras till datorn i diverse filformat. Produkten fungerar på samtliga fordon tillverkade för Europa från 2001 och senare samt de fordon tillverkade för Amerika från 1996. Ett undantag till detta är elbilar vilka produkten inte är kompatibel med. Systemet har en engångskostnad och kan beställas direkt från hemsidan.

De olika betalsätten

Energi Driving godtar betalning genom de vanliga bankkorten Visa och MasterCard. De accepterar även American Express. För ovanlighetens skull går det även att betala med PayPal. Då de även har Klarna som betalkanal går det att betala genom faktura eller delbetalning med klarnas kontotjänst. Väljer man att köpa med hjälp av Klarna så kan man i viss utsträckning själv förfoga över betalningen. Exempelvis genom att logga in på Klarna med BankID och vid behov flytta fram förfallodatumet eller förvandla fakturan till delbetalning.

Fraktkostnad, leveranssätten, leveranstid, villkor och returer

De ger trettio dagars öppet köp på produkten. Hemsidan är väldigt begränsad när det kommer till köp- och leveransvillkor. Därför är det osäkert vad som gäller utöver den vanliga tvingande konsumentregleringen som kommer med konsumentköplagen och konsumentjänstlagen. Produkten levereras till fri frakt av PostNord. Tiden för leverans är mellan en och två arbetsdagar.

För- och nackdelar med Enerfydriving

Produkten verkar vara enkel att använda och vara en helhetslösning för att dokumentera sin bil. Tittar man på de recensioner som faktiskt är tillgängliga så verkar Enerfy vara enkel att använda och uppfylla de förväntningar som hemsidan faktiskt ger. Då hemsidan däremot i stort set helt och hållet saknar villkor är det väldigt oklart vad man köper. Det framgår, exempelvis, inte hur länge Enerfy Driving har åtagit sig att stödja den app som är nödvändig för att systemet ska fungera. Därför är det oklart hur man bör förhålla sig till det man köper. Är det främst att se som en produkt eller som en tjänst?

Enerfydriving rabattkoder och rabattkuponger

Är man intresserad av en helhetslösning för att dokumentera bilens felkoder, det egna körsättet och även jämföra sig med andra bilägare är det absolut en intressant produkt och tjänst. Frågan är om den tillför något mer än övriga tjänster.

Besök www.enerfydriving.seVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Enerfydriving.se