Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > B > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Beconfident.se
Beconfident.se

Beconfident.se rabattkuponger

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.28/5, 120x)

Aktuella rabatter samt aktioner (juli 2024)

Mer om Beconfident.se

Shopping på Beconfident.se...

Beconfident specialiserar sig på tandblekning och produkter inom hudvård och wellness. De har blivit särskilt kända för sina produkter inom tandblekning. Utöver detta har de en produkt för behandling av akne. Beconfident är en del av Group Beconfident Europe AB. Företaget etablerades 2011 och har sedan dess varit verksamma i Sverige. De strävar efter att tillhandahålla marknadens mest prisvärda produkter inom tandblekning och hudprodukter. Flera av deras produkter är ett resultat av svensk forskning. Utöver att sälja direkt till kunder på webbhotellet så levererar de även till apotek och kliniker i Sverige. Namnet Beconfident avser att avspegla produkterns möjlighet att göra användaren mer självsäker.

Beconfident rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Beconfident?

På Beconfident kan man köpa diverse produkter inom kategorierna tandblekning, hudvård och wellness. De har särskilt gjort sig kända för olika produkter inom tandblekning. Tandblekningen består av en särskilt gel som används i samband med munskenor. Gelen tränger in i tänderna och gör dem vitare. Produkterna är utvecklade i Sverige och samtliga är EU-godkända. Resultat efter behandling syns efter tre till fyra behandlingar. De har även anti-akne-produkter som ska ge resultat inom fyra till sex veckor.

De olika betalsätten

På Beconfident går det att använda ett stort antal olika betalningssätt. Tar man en titt på vde vanliga bank- och kreditkort som Beconfident accepterar finner man VISA och MasterCard. Utöver detta godtar de även de i Sverige mindre vanligt förekommande American Express. Beconfident har även ett samarbete med kreditgivaren Klarna. De kunder som beställer från Sverige kan därför dra nytta av olika fördelar som Klarna ger. Detta samarbete innebär att man som svensk kund kan beställa mot delbetalning eller på en faktura. Väljer man faktura så får man en faktura med fjorton dagars förfallotid. Denna faktura går även att kostnadsfritt flytta fram tio dagar genom att logga in på klarnas egna webbportal. Väljer man istället delbetala går det att betala i upp till trettiosex dagar. För detta tillkommer däremot avgifter och räntor. För ovanlighetens skull accepterar de även betalningar genom PayPal. Då PayPal i sin tur stödjer banköverföringar och flera olika bank- och kreditkort blir det möjligt att använda många olika betalningssätt.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Allt på Beconfident skickas helt fraktritt. Leveranstiden är normalt sett dagen efter om beställningen gjorts innan 15:00. Om produkten ska skickas till Gotland eller Norrland så är leveranstiden upp till två dagar. Vid reklamation av felakti vara så är däremot returfrakten gratis. För att reklamera måste man fort kontakta Beconfident för att få en returen godkänd.

Villkor och returer

De har en nöjd kund-garanti som innebär att den som inte är nöjd med resultatet kan få pengarna tillbaka inom tjugoen dagar från beställningsdagen. Garantin kan endast användas en gång per kund. Returfrakten får man som kund själv stå för.

Beconfident rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Beconfident

Beconfident har unika produkter som inte går att köpa från någon annan leverantör. Är man intresserad av dokumenterad tandblekning är de därför ett av de främsta alternativen som är tillgängliga.

Besök www.beconfident.se/deVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Beconfident.se