Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > A > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Animail.se

Animail.se rabattkupong

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.23/5, 112x)
Gå till www.animail.se

Aktuella rabatter samt aktioner (juli 2024)


Relaterade rabatter och aktioner

Mer om Animail.se

Shopping på Animail.se...

Animail titulerar sig själv som Sveriges största djuraffär. De grundades 2007 och fokuserar särskilt på att sälja djurprodukter och tillbehör via internet för hemleverans. I huvudsak fokuserar de på ett brett sortiment från såväl välkända som mindre kända tillverkare. Animail säljer inte bara till privatpersoner utan har även särskilda rabatter för uppfödare. Är man registrerad uppfödare kan man därmed dra nytta av många särskilda förmåner. De är aktiva på sociala medier och kan följas på såväl Facebook som Instragram.

Animail rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Animail?

Generellt sett säljer de produkter för hund, katt, smådjur, fågel, fisk och reptil. I dessa kategorier finner man däremot leksaker, städ och hygien, reflexer och lampor, tuggben, godis, kläder, vård och hälsa, skyltar och böcker, burar, kosttillskott, foder, koppel, halsband, hud- och pälsvård, klösträd, bäddar, hagar, inredning, spel, strö, hö, automater, inredning, vitaminer och preparat, pumpar, filter, värme, faunarium, klimatkontroll och så vidare. De säljer helt enkelt att som har med djur att göra. Utbudet är väldigt stort och de tar regelbundet in nya varor. Utöver vanliga produkter har de även särskilda veterinärprodukter. Ofta annonserar de ut de nyheter som har tagits in i utbudet.

De olika betalsätten

De accepterar betalning med kort, direktbetalning via de större bankerna, faktura och delbetalning. Animail hanterar sina betalningar genom Klarna. Därför kan främst svenska och nordiska kunder dra nytta av särskilda tjänster så som faktura och delbetalning. Väljer man att köpa mot faktura har man fjorton dagar på sig att betala. Denna faktura går att omvandla till delbetalning. I dessa fall tillkommer ränta och avgifter. Fördelen är att man då kan delbetala i upp till 36 månader. På Klarnas egna internettjänst kan man hantera sina fakturor och kostnadsfritt flytta fram förfallodatum.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Beställningar som når upp till 500 kronor skickas fraktfritt. Köper man för ett lägre belopp tillämpar Animail en enhetsfrakt på 69 kronor. Vill man få hemleverans tillkommer ytterligare kostnad. Levveranstiden är i snitt mellan 5 och 10 dagar. Mot en kostnad går det att få såväl snabbare leverans som expresshantering. De levereras endast inom Sverige. Samtliga beställningar skickas med PostNord.

Villkor och returer

Om beställningen blir försenad har man som kund rätt att häva beställningen. I särskilda fall delar de upp bestälningen om vissa varor har längre leveranstid. Vissa produkter säljs med smakgaranti vilket ger dig rätten att återlämna produkten om ditt djur inte tycker om smaken. För att detta ska gälla måste minst 80% av produkten vara kvar. På alla beställningar tillämpar Animail 30 dagars öppet köp. De står själva för returkostnaden. Vill man utnyttja ångerrätten så kan man kontakta deras kundtjänst. Animail skickar då ut en retursedel. Samma gäller om något i beställningen visar sig vara trasigt. Detta gör att det är förhållandevis riskfritt att beställa från Animail.

Animail rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Animail

Animail är väldigt generösa med sin ångerrätt, då de står för returkostnaden. Det innebär att man helt riskfritt kan beställa varor och i hemmet känna efter om de verkligen är något man vill ha. I stor utsträckning kompenserar detta för den relativt sett höga fraktkostnaden de tillämpar. Butiken har blivit väldigt populär och har bra omdömen på Facebook. De är även en del av trygg e-handel.

Besök www.animail.seVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Animail.se