Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > V > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Vetzoo.se
Vetzoo.se

Vetzoo.se rabattkupong

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.72/5, 143x)
Gå till vetzoo.se

Aktuella rabatter samt aktioner (juli 2024)

Mer om Vetzoo.se

Shopping på Vetzoo.se...

Vetzoo är en nätbutik som inriktar sig på produkter för djurägare. Sedan den grundades 2010 har den kommit att bli en av nätets största och ledande butiker för kvalitetsprodukter för djur och dess ägare. Unikt för Vetzoo är att de även tillhandahåller veterinärrådgivning i samband med beställning. De har en särskild trippelgaranti som innebär att de vid beställning ger garanti för produkt, rådgivning och levernes. I praktiken gör detta att en beställning från dem motsvarar en garanterat kvalitativ produkt, rådgivning om produkterna man beställt från erfaren veterinär samt leverans inom en till fem dagar beroende på var man bor och hur varan levereras.

Vetzoo rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Vetzoo?

De har ett stort utbud av produkter för djur. Tittar man på de breda kategorierna finner man produkter för hund, katt, kanin, gnagare och fågel. Inom dessa har de produkter så som foder, godis, apoteksprodukter, leksaker, produkter för skötsel, utrustning, kosttillskott och särskilda produkter vid besvär och sjukdomar. Vetzoo har även återkommande kampanjer vilket gör att det lönar sig att besöka butiken regelbundet.

De olika betalsätten

På Vetzoo går det att använda sig av ett flertal olika betalningssätt. Bland de traditionella bank- och kreditkorten så accepterar de VISA och MasterCard. De godtar även betalningar med American Express vilket är relativt ovanligt för en svensk nätbutik. Är man svensk kund går det att använda sig av de fakturatjänster som är tillgängliga med hjälp av Klarna. Detta innebär att det går att göra ett köp mot såväl faktura som delbetalningar. Väljer man faktura har man fjorton dagar på sig att betala. Om man istället väljer delbetalning går det att delbetala i upp till trettiosex dagar.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Om destinationen är inom Sverige så levererar de inom en till tre arbetsdagar. För de som får sin post med hjälp av lantbrevbärare kan det däremot ta fyra till fem arbetsdagar. De använder sig av Schenker som distributör. Därmed går det att välja att få beställningen levererad till närmsta ombud eller som hemleverans. Alla beställningar över 500 kronor är fraktfria. För övriga leveranser tillämpas en enhetsfrakt på 69 kronor.

Villkor och returer

Efter beställning skickas en bekräftelse till angiven e-postadress. Vid reklamation av felaktig eller defekt vara så sker all hantering utan kostnad för kunden. Vetzoo ger även trettio dagars öppet köp och tillhandahåller fria returer. Detta gäller inte färsk- och frysvaror. Vill man returnera en vara så har de på sin hemsida ett formulär som går att fylla i för att erhålla en retursedel. Outlösta paket debiteras en avgift på hundrafemtio kronor. Vid eventuell tvist så följer Vetzoo Allmänna reklamationsnämnden och svensk lag.

Vetzoo rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Vetzoo

Unikt för Vetzoo är att man före och efter köp man ställa frågor om sina produkter till en erfaren veterinär. De är antagligen den enda webbutiken som har denna tjänst. Utöver detta ger de även omfattande garanti för produkter och leveranser. I och med att Vetzoo har fria returer, med undantag för färskvaror, är det förmånligt att beställa även om man senare ångrar sig.

Besök vetzoo.seVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Vetzoo.se