Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > W > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Werlabs.se
Werlabs.se

Werlabs.se rabattkupong

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.45/5, 100x)
Gå till werlabs.se

Aktuella rabatter samt aktioner (maj 2024)

Felet!
Den här kategorin innebör tyvädd inga aktuella anbud.

Besök werlabs.se
De nya Anbuden

Mer om Werlabs.se

Shopping på Werlabs.se...

Werlabs är en leverantör av hälsokontroll via blodanalys. Med deras tjänst beställer man ett test online för att sedan ta själva blodprovet på en vårdcentral. Testet skickas sedan på analys och resultatet kommer inom några timmar. Resultatet granskas av läkare. Werlabs har över hundra provtagningsställen och samarbetar med ett flertal aktörer inom svensk sjukvård och hälsovård. Deras ambition är att tillgängliggöra hälsotester för privatpersoner så att de själva kan bedöma sin levnads- och hälsosituation.

Werlabs rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Werlabs?

Man kan köpa hälsokontroller i varierad omfattning. I utbudet finner man hälsokontroll bas, hälsokontroll large och hälsokontroll xl. Skillnaden mellan dem ligger i hur omfattande testen är. Utöver hälsokontroller så går det att beställa specifika tester för sköldkörtelrubbningar, kortisol, allergier, vitaminbrist och så vidare. Däremot går det inte att i detalj välja vad som ska testas för. Testerna kommer i form av paket i varierad omfattning och sammansättning. Det går inte heller att beställa tester utöver de som nämns på Werlabs hemsida.

De olika betalsätten

På Werlabs går det att betala med hjälp av de vanliga betal- och kreditkorten VISA och MasterCard. De har även ett samarbete med Payex AB vilket innebär att det går att beställa mot faktura. Denna faktura måste sedan betalas inom tio dagar och föregås av sedvanlig kreditprövning. Eftersom faktureringen sker via Payex AB är det inte Werlabs som hanterar betalningen. Frågor gällande betalning får då tas med Payex AB.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Då Werlabs efter beställning skickar en remiss till en vårdcentral så kan tiden för behandling av beställningen variera. Vanligtvis skickar de remisser varje morgon. Det innebär att en beställning finns tillgänglig att utföras hos en vårdcentral dagen efter. Remissen är giltig i tre månader.

Villkor och returer

Om man inte använder sin remiss inom tre månader så förfaller den och man får inte tillbaka beloppet som beställningen motsvarar. För att genomföra en beställning måste man ha ett svenskt personnummer. De tjänster de tillhandahåller är inte hälsoscreening i syfte att upptäcka sjukdom utan tjänar istället syftet att ge information om det allmänna och det specifika hälsotillståndet.

Werlabs rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Werlabs

Werlabs ger en unik möjlighet att på egen hand beställa och i samverkan med en läkare utvärdera hälsotester. Då de samarbetar med många vårdcentraler är det väldigt enkelt att beställa och utföra testet. Man behöver inte själv utföra någon procedur eller skicka något. Det enda som krävs är giltig legitimation och att man besöker den vårdcentral som blivit bokad att utföra testet. De olika testen ger en bred möjlighet att få en överblick över det egna hälsotillståndet. Till skillnad från besök på vårdcentral där man själv inte avgör vilka tester som ska genomföras, kan man hos Werlabs bestämma omfattning på de prover som ska göras. Lika så går det att göra provar utan att anledningen i förväg ska godkännas av vårdpersonal.

Besök werlabs.seVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Werlabs.se