Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > W > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Webnode.com
Webnode.com

Webnode.com rabattkupong

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.27/5, 130x)

Aktuella rabatter samt aktioner (maj 2024)

Mer om Webnode.com

Shopping på Webnode.com...

Webnode är en tjänst för att skapa en egen hemsida utan krav på några särskilda kunskaper så som programmering. Ambitionen är att varje kund ska kunna skapa en hemsida på fem minuter. De tillhandahåller hemsidor för personligt bruk, företag samt nätbutik. Samtliga hemsidor blir även automatiskt anpassade för mobila enheter så som smartphones och surfplattor. De har valt att fokusera på enkelhet för användare genom att ta bort onödig administration och tekniskt krävande upplägg. De tillhandahåller ett flertal olika moderna designer. På ett enkelt sätt går det även att växla mellan dem för att själv hitta den layout som passar den egna verksamheten.

Webnode rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Webnode?

Deras tjänster delas in i grupperna personlig hemsida, företagssida, nätbutik och domän. Bland dessa kan man välja mellan pro, standard och mini. Det som skiljer dem åt, utöver pris, är hur mycket lagringsutrymme, trafik, och antal e-postkonton man får. I tjänsterna ingår även en egen domän med valfri ändelse. Avgiften erläggs per månad eller per år. De har även domäntjänster och e-posttjänster. Har man redan tjänster på ett annan plats har man även möjligheten att flytta över tjänsterna till Webnode.

De olika betalsätten

På Webnode går det att betala med de traditionella betal- och kreditkorten Visa och MasterCard. Relativt ovanligt för svenska butiker går det även att betala med hjälp av e-plånboken PayPal. Då PayPal i sin tur accepterar banköverföringar och betalningar med ett flertal bank- och kreditkort finns det många möjligheter till olika betalningssätt. Vissa av betalningssätten kommer med automatisk förlängning av det abbonemang man valt. Därför kan det vara viktigt att kan kontrollerar detta innan man väljer att betala så att man inte tecknar upp sig på en längre tid än man har planerat.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Då all leverans sker digitalt finns varken fraktkostnader eller leveranstider. Man får tillgång till tjänsten samma sekund som betalningen genomförs. Efter beställning av en tjänst så aktiveras automatisk förlängning av prenumerationen. Det innebär att den tjänst man har automatiskt förlängs om man inte själv väljer att avbryta den.

Villkor och returer

Samtliga tjänster kommer med öppet köp. Det innebär att man är fri att prova tjänsten i femton dagar. Om det visar sig att den inte uppfyller de förväntningar man har som kund så har man möjlighet att få pengarna tillbaka. I deras villkor finns en begränsning som kräver att användningen av Webnodes tjänster ska vara av acceptabel natur. Med dessa åsyftas att innehållet inte får vara kränkande, hotande eller liknande. Inte heller får man publicera något innehåll som man själv inte har full äganderätt till. Inte heller får den egna verksamheten påverka Webnodes drift. Om man bryter mot deras villkor har de full rätt att stänga av tjänsten.

Webnode rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Webnode

Webnode är inte den billigaste leverantören av webbtjänster och hemsidor. Däremot kan de mycket väl vara en av de enklaste och mest praktiska. För användare som inte är intresserade av tekniska frågor och administration är därför Webnode ett väldigt bra alternativ. Deras villkor är i viss utsträckning begränsande i vilken sorts material man får ha på sin hemsida.

Besök www.webnode.com/svVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Webnode.com