Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > V > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Vistaprint.se

Vistaprint.se rabattkuponger

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.42/5, 98x)

Aktuella rabatter samt aktioner (april 2024)


Relaterade rabatter och aktioner

Mer om Vistaprint.se

Shopping på Vistaprint.se...

Vistaprint grundades 2001 och är nu en del av koncernen Cimpress. Deras främsta fokus är att erbjuda fotorelaterade tjänster online. Populära produkter är fotoböcker och diverse saker med personliga tryck. I koncernen ingår även Albeli, Bonusprint, Digipri, Druck, Drukwerkdal, Easyflyer, Exaprint, Fotoknudsen, Önskefoto, Pagemodo, Pixartprinting, Printdeal, Printi, Printyshop, Pure Impression, Tradeprint, Vistaprint, Webs och WIRmachenDRUCK. Det gör att Vistaprint är en del av Europas största koncern för fotoprodukter och personlig tryckdesign.

Vistaprint rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Vistaprint?

Vistaprint fokuserar på ett brett utbud och har ett flertal varierade kategorier. Inom gruppen fotoprodukter tillhandahåller de bland annat visitkort, julkort, fotokalendrar, kort och inbjudningar, profilkläder och reklamprodukter. Utöver detta tillhandahåller Vistaprint ett antal företagsorienterade tjänster. Bland dessa finner man logotypdesign, hemsidor, facebook-sidor och e-postmarknadsföring. Alla produkter är möjliga att recensera direkt på Vistaprints hemsida. Det gör att det oftast finns kommentarer och recensioner från tidigare kunder. Därför är det enkelt att se om produkten motsvarar beskrivningar och förväntningar.

De olika betalsätten

På Vistaprint går det att betala med ett flertal olika kort och genom banköverföring. De godtar de traditionella bank- och kreditkorten Visa och MasterCard. Utöver det accepterar de även korten Visa Electron och American Express. Föredrar man direktöverföring via bank så godtar de Nordea Solo och vanlig banköverföring. Det går även att betala med hjälp av Klarnas faktura eller klarnas kontotjänst. Genom kontotjänsten går det att avbetala under en längre period.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Fraktkostnaden beror i stor utsträckning på vilken leveransmetod som väljs och var beställningen ska levereras. De levererar till hela världen och använder sig av ett flertal olika speditörer. Däribland Direct Link, Postnl och UPS vilka i sin tur samarbetar med många lokala aktörer. Oftast innebär det att beställningar till Sverige i slutändan hanteras av PostNord. För beställningar inom Sverige är tiden för leverans mellan 2 och 10 arbetsdagar beroende på val av leveranssätt. De har olika fraktkategorier för att beskriva tiden leveransen tar: snabbast leverans, express+, standard och ekonomi. Vissa produkter är undantagna från dessa leveranstider och tar istället särskilt lång tid. Detta gäller canvastavlor, fotoböcker, set med varuprover och adressetiketter. Dessa tar mellan 5 och 10 arbetsdagar.

Villkor och returer

De har en nöjd kund-garanti som de kallar för garanterat nöjd. Det innebär att den kund som inte är fullständigt nöjd får pengarna tillbaka. Idén är att om kunden av någon anledning inte är nöjd så erbjuder Vistaprint att de trycker beställningen på nytt utan extra kostnad eller ger pengarna tillbaka. Produkten som man redan har fått kan skicka tillbaka utan kostnad. Garantin gäller i 10 år efter inköp. I garantin undantas däremot saker som anses vara orsakade av kunden. Exempel på detta är fel i stavning, dålig kvalitet eller låg upplösning på de uppladdade bilderna, slarv i designen, tillval som senare ångras eller skador som uppstår efter kunden har mottagit varan.

Vistaprint rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Vistaprint

När det kommer till fotoprodukter så har Vistaprint en lång och beprövad historik. Det är en av de äldsta onlinetjänsterna på den svenska marknaden. Deras villkor är väldigt förmånliga och har satt kunden i fokus. Eftersom det finns många konkurrenter på marknaden för fotoprodukter är antagligen detta rätt väg att gå. När man beställer från Vistaprint bör man hålla i åtanke att verksamheten inte drivs från Sverige.

Besök www.vistaprint.seVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Vistaprint.se