Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > T > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Travelstart.se

Travelstart.se rabattkuponger

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.47/5, 146x)

Relaterade rabatter och aktioner

Mer om Travelstart.se

Shopping på Travelstart.se...

Travelstart är en tjänst från Svenska Resegruppen AB och en del av det internationella resebolaget Etraveli AB. Tjänsten samlar de mest förmånliga avgångarna inom internationellt resande. De sammanställer information från över 600 000 flygbolag, mer än 240 000 hotell och till destinationer världen över. Med fler än tre miljoner kunder årligen är de en av nordens största förmedlare av resor. Koncernen har sysslat med resor sedan 1989 vilket gör Travelstart till en del av lång historik av reseförmedling.

Travelstart rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Travelstart?

Travelstart säljer egentligen inget för egen räkning. De är en mellanhand som förmedlar resor. Genom deras sökmotor går det att ange de behov som man har och efter dessa få upp alternativ till resor. Exempelvis går det att mata in att man söker efter en resa från Sverige till Spanien för två vuxna och ett barn i ekonomi-klass. Systemet tar då fram samtliga tillgängliga flyg. Är man intresserad kan man därefter boka flyget direkt på Travelstarts hemsida.

De olika betalsätten

För att genomföra en betalning finns det stort anta olika alternativ. Utöver de vanliga kredit- och bankkorten så som VISA och MasterCard accepterar de även de kanske mindre kända korten Eurocard och American Express. Tavelstart har även ett samarbete med Klarna. För svenska kunder innebär det ett stort antal ytterligare betalsätt. Bland annat går det att direktbetala om man har någon av storbankerna SEB, Swedbank eller Nordea. Genom Klarna går det även att betala genom Faktura eller genom delbetalning. Väljer man faktura har man fjorton dagar på sig att betala. Med delbetalning så går det däremot att delbetala i upp till trettiosex månader.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Resan förmedlas helt digitalt. Biljetterna skickas via e-post efter bokningen och betalningen har genomförts. Detta blir färdhandlingen som måste medtagas vid resa. Angiven tid är inte nödvändigtvis tiden som flyget avgår på då Travelstart inte ansvarar för eventuella ändringar på flygbolagens initiativ. Det är ens eget ansvar att se till att man har med sig pass och andra obligatoriska resehandlingar. Därför är det viktigt att i förväg se till att man kan skriva ut den biljett som förmedlas av Travelstart. Annars riskerar man att behöva hitta en lösning i sista minut.

Villkor och returer

Eftersom tjänsten förmedlar transport och inkvartering så gäller inte distansavtalslagen. Det innebär att man som kund inte har någon ångerrätt. Däremot går det att säkra möjligheten att avboka sin beställning genom att köpa avbokningsgarantin. Med den går det att avboka resan fram till sex timmar innan utresa. Vill man ha ett mer begränsat skydd går det att lägga till ett avbeställningsskydd som gör att resan går att avboka vid, exempelvis, sjukdom eller mer allvarliga händelser.

Travelstart rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Travelstart

Travelstart ger en praktisk översikt över de flyg som är tillgängliga. De gör det även möjligt att sortera flygen och hotellen efter prisklass för att på så sätt hitta den billigaste resan och billigaste boendet. Precis som övriga liknande förmedlare är Travelstart endast en mellanhand. Det gör att man ofta måste se till att läsa de särskilda villkoren för just det flygbolag man bokar en resa hos. Gör man detta undviker man obehagliga överraskningar. Det går, exempelvis, sällan särskilt bra att vända sig till mellanhanden när resan krånglar. Sidan är väldigt snabb och smidig.

Besök www.travelstart.se/rf/startVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Travelstart.se