Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > S > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Spartoo.se
Spartoo.se

Spartoo.se rabattkupong

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.53/5, 154x)
Gå till www.spartoo.se

Aktuella rabatter samt aktioner (juli 2024)

Mer om Spartoo.se

Shopping på Spartoo.se...

Onlinebutilken Spartoo är en internationell sko- och klädkedja vars primära marknad är Europa. Sedan 2006 har de tillhandahållit kläder, skor och accessoarer för herrar, damer och barn. Webbutiken är tillgänglig för datorer via traditionell hemsida men även för mobiltelefoner och surfplattor som särskild mobilanpassad version. Vad som är relativt unikt för denna sortens butiker är att de även tillhandahåller applikationer för iOS och Android med fokus på en förenklad shoppingupplevelse. För den som inte sedan tidigare får deras deras nyhetsbrev erbjuder de nya prenumeranter en rabattkupong på 45 kronor. Den erhåller man genom att registrera sig för mottagande av deras nyhetsbrev.

Spartoo rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Spartoo

Spartoo fokuserar främst på skor, kläder och väskor. De har även ett visst utbud inom kategorin accessoarer. De säljer skor från närmare åtta hundra olika märken i olika prisklasser. För att garantera sina kunder bästa pris erbjuder de en återbetalning på två gånger prisskillnaden om man har köpt en vara från Spartoo och sedan hittar den billigare hos någon annan återförsäljare. Det gör att man alltid kan känna sig trygg med att köpet från Spartoo blir det mest förmånliga alternativet. Prisgarantin innebär att man inte behöver spendera tid på jämförelsesajter för att på egen hand säkerställa att priset är det bästa som är tillgängligt.

Själva erbjuder Spartoo ingen särskild eller utökad garanti utan åtar sig att följa de garantier som de enskilda varumärkena erbjuder. Som kund kan det blir svårt att veta exakt vad som gäller. Främst innebär det att Spartoo, enligt lag, måste följa konsumentköplagen vilket ålägger dem ett allmänt felansvar. Utöver detta får man besöka hemsidorna för de olika varumärkena för att se vilka garantier som gäller för produkten i fråga.

Om man är en regelbunden kund så erbjuder Spartoo ett premiumabonnemang. För 189 kronor om året får man tio procent rabatt på varor till ordinarie pris, fem procent rabatt på reaartiklar och gratis leverans inom en till tre arbetsdagar. Det innebär att det snabbt kan löna sig att bli premiummedlem om man gör regelbundna beställningar. Enbart fraktkostnaden kan snabbt komma att motsvara årsavgiften för att vara premiummedlem.

De olika betalsätten

Den svenska onlinebutiken tillhandahåller ett stort antal betalsätt. Utöver att acceptera de traditionella bank- och kreditkorten Visa och Mastercard så godtar de även korten Maestro och Visa Electron. Spartoo godtar även betalning med hjälp av e-plånboken PayPal. Har man ett konto hos Nordea är det möjligt att använda direktbetalning. Den som föredrar att betala i samband med att man mottager varan så går det att betala på faktura med hjälp av Klarna eller via postförskott vid uthämtning av paketet.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Samtliga beställningar vars ordervärde överstiger 330 kronor skickas med fri frakt. Om man ångrar sitt köp och returnerar varan inom 30 dagar står Spartoo även för returfrakten. För att returnera en vara skriver man ut en returetikett från hemsidan och lämnar in paketet hos ett postombud. Inom Sverige levereras samtliga varor inom sju arbetsdagar och skickas som en registrerad och spårbar försändelse.

Spartoo rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Spartoo

Spartoo är helt klart ett bra alternativ för den som är modeintresserad och alltid vill ha möjligheten att få de senaste modellerna. För denna sortens person löner det sig antagligen att bli premiummedlem. På andra sidan av myntet finns däremot att Spartoo är högst oklara när det kommer till deras garantiåtaganden. Att låta kunden själv ta reda på vilka garantier som gäller känns inte riktigt helt seriöst. Bryr man sig inte om detta är det däremot en väldigt förmånlig webbutik.

Besök www.spartoo.seVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Spartoo.se