Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > S > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Seat24.se

Seat24.se rabattkupong

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.63/5, 113x)
Gå till www.seat24.se

Aktuella rabatter samt aktioner (april 2024)


Relaterade rabatter och aktioner

Mer om Seat24.se

Shopping på Seat24.se...

Seat24 är en webbtjänst för att söka efter, beställa och betala resor. Deras ambition är att tillhandahåll ett brett och prisvärt utbud av förmånliga flygresor, hotell och hyrbilar världen över. Varumärket ägs av Svenska Resegruppen AB som i sin tur är en del av Etraveli AB. Etraveli är en av nordens ledande onlineportal för resor. De äger även Flygresor, Super Saver, Travelstart, Flybillet, Gotogate, Charter, Flygvaruhuset, Travelpartner, GoLeif, BudJet och Travelfinder.

Seat24 rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Seat24?

De agerar som en mellanhand för mellan kunden och resebolag. Deras främsta kategorier är flyg, hotell, hyrbilar och charter. De tillhandahåller även paketresor. Egentligen köper man inte tjänsten utan Seat24 utan de förmedlar kontakten mellan kunden och resebolaget. I utbudet finner man resor över hela världen i samtliga prisklasser. Det går även att boka endast hotell eller hyrbil. Det innebär att man själv väljer i vilken utsträckning man väljer att anlita Seat24. Utöver resetjänster har de även en liten sektion tillägnad tillbehör för resan. Där finner man främst reseväskor, hänglås och diverse hemelektronik.

De olika betalsätten

Seat24 accepterar ett stort antal betalsätt. Bland bank- och kreditkorten godtar de VISA, MasterCard, EuroCard och American Express. Direktbetalning kan ske med hjälper av bankerna SEB, Swedbank och Nordea. Då de även stödjer Klarna som betalkanal är det möjligt att betala sin beställning med hjälp av en fjorton dagars faktura. Fakturan kan även omvandlas till en delbetalning på upp till 36 dagar. Då tillkommer ränta och avgifter. På klarnas webbportal kan man administrera sin faktura och kostnadsfritt flytta fram betaldatumet.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Bokning och betalning sker direkt på hemsidan. I anslutning till betalning så skickas en bekräftelse via e-post. Denna fungerar även som färdhandling och ska därmed tas med under resan. Leveranssättet är därmed helt elektroniskt och leveranstiden är direkt. Därför är det egentligen inga kostnader associerade med själva beställningen. Däremot uppmuntrar Seat24 till att man läser de faktiska villkoren som gäller för den sortens beställning man gör.

Villkor och returer

Då Seat24 endast är en mellanhand och en förmedlare så ansvarar de inte för något som har med själva resan att göra. Därför är det viktigt att vid beställning kontrollera de aktuella villkoren som gäller för just de tjänster man väljer att beställa. Vid beställning går det att teckna ett avbeställningsskydd. Denna tjänst innebär att det går att avboka resan mot full ersättning om anledningen är av medicinsk natur. Däremot krävs då att man kan uppvisa giltigt läkarintyg.

De lägger ett stort ansvar på kunden och föreslår att man noggrant kontrollerar vad som gäller för den resan man bokar. Särskilt uppmuntrar de att man kontrollerar resevillkoren, att resehandlingen stämmer med informationen på aktuella pass, att man övervakar sin e-post för att ta del av eventuella ändringar i bokningen, att man har koll på visumregler, att man ser till att ha rätt vaccinationer, att man har överblick över passregler och att man känner till incheckningstider.

Seat24 rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Seat24

Eftersom Seat24 endast är en mellanhand så bör det främst ses som en förmedlingstjänst. Får man problem med resan så går det inte att vända sig till dem utan man får istället ta direkt kontakt med resebolaget som ens egen resa gäller. På den förmånliga sidan så kan däremot Seat24 ge en avsevärt mycket billigare resa då de ger en praktisk överblick över samtliga tillgängliga flyg och hotell.

Besök www.seat24.seVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Seat24.se