Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > P > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Pinkorblue.se
Pinkorblue.se

Pinkorblue.se rabattkuponger

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.66/5, 141x)

Aktuella rabatter samt aktioner (juli 2024)

Mer om Pinkorblue.se

Shopping på Pinkorblue.se...

Pink or blue är en onlinebutik som inriktar sig på produkter för barn och föräldrar. De är en del av den tyska koncernen babymarkt.de GmbH. Företaget är internationellt och är aktivt i tretton länder. Däribland Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Frankrike, Holland, Österrike och så vidare. Med Pink or blue har de valt att fokusera på ett brett utbud av produkter med särskild fokus på märkesvaror från, bland andra Britax, Baby Jogger, ABC Design, MacLaren, Chicco, Cybex, Maxi-Cosi, Ergobaby, Babybjörn, Brio, Lego, Schleich och Bruder. Totalt sett har de över 45 000 produkter.

Pinkorblue rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Pink or blue?

Pink or blue säljer produkter för föräldrar och barn. De breda kategorierna är barnvagnar, bilbarnstolar, vårdprodukter, kostrelaterade produkter, inredning för barnrum, leksaker för små och äldre barn samt barnmode och mammakläder. I överlag fokuserar de på märkesprodukter vilket gör att de inte har särskilt många produkter i lågprissegmentet. Enligt butiken själv säljer de mest av produkter från märkena Avent, Berg, Chicco, Kids concept, eitech, hauck, Lascal, Lego, MAM, Pampers, Playmobil, Schleich och Teutonia.

De olika betalsätten

Det går att direktbetala till Pink or blue genom att manuellt föra över pengar till deras konto hos Danske Bank. Utöver detta accepterar de betalning via e-plånboken PayPal och Klarna. Att de har ett samarbete med Klarna innebär att man som kund med ett svenskt personnummer även kan direktbetala om man har ett konto hos någon utav bankarna Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank. Då dras beloppet direkt från det egna kontot. Det går även att köpa på faktura via Klarna med fjorton dagars förfallotid. Om man vill går denna även att omvandla till delbetalning på upp till trettiosex månader. Genom Klarna kan man själv administrera sina fakturor, flytta fram förfallodatum och så vidare.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Pink or Blue tillämpar en enhetsfrakt på 99 kronor. Om priset på beställningen når upp till 500 kronor så skickas leveransen fraktfritt. Paketen skickas med PostNord och de garanterar leverans inom 2 till 5 arbetsdagar efter mottagen leveransbekräftelse. Bekräftelsen kan däremot dröja upp till två dagar vilket då gör 7 dagar till den totala högsta leveranstiden.

Villkor och returer

Kunder hos Pink or blue har 14 dagars ångerrätt från det att man mottagit varorna. För att denna ska gälla vill de att man fyller i ett särskilt formulär och sedan skickar det till dem via e-post. Kunden får själv stå för fraktkostnaden vid retur. Vid reklamation vill de att man själv står för returkostnaden vilken sedan återbetalas när returen har mottagits.

För- och nackdelar med Pink or blue

I jämförelse med övriga butiker som sysslar med barnprodukter så är deras fraktkostnad väldigt hög. Detta spelar ingen roll om ens beställning överstiger 500 kronor, men för lägre belopp kan det vara värt att ha i åtanke. Deras rutiner för reklamationer och returer är inte riktigt i enlighet med vad en svensk kund antagligen förväntar sig. De använder sig inte av förtryckta retursedlar och det är upp till kunden själv att ordna med ett fraktsätt som överensstämmer med de krav som Pink or blue ställer. Därför kan butiken anses vara något omständlig i jämförelse med dess konkurrenter.

Pinkorblue rabattkoder och rabattkuponger

För den som letar efter märkesprodukter är Pink or blue ett bra alternativ då deras utbud är väldigt stort. Den som däremot söker en billig och praktisk butik där möjligheten finns att utan kostnad returnera varor som inte uppfyller förväntningarna är denna onlinebutik ett sämre alternativ.

Besök www.pinkorblue.seVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Pinkorblue.se