Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > P > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Phaxswimwear.se

Phaxswimwear.se rabattkuponger

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.42/5, 93x)
Gå till phaxswimwear.se

Aktuella rabatter samt aktioner (juni 2024)

Felet!
Den här kategorin innebör tyvädd inga aktuella anbud.

Besök phaxswimwear.se
De nya Anbuden


Relaterade rabatter och aktioner

Mer om Phaxswimwear.se

Shopping på Phaxswimwear.se...

PHAX Swimwear grundades 2009 och deras skandinaviska kontor ligger i Sverige. Utöver Sverige är de även etablerade på marknaden i Norge, Finland och Danmark. De fokuserar på det egna varumärket PHAX vilket ämnar att stå för egendesignade och unika produkter. Huvudkontoret och den primära fabriken är belägen i Colombia men marknaden för produkterna är internationell. Ambitionen är att ge ett stort och kvalitativt utbud av bikinis och badkläder till ett samtidigt acceptabelt pris. Företaget är även aktivt på de flertal modemässor som arrangeras runt omkring i landet.

Phaxswimwear rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på PHAX Swimwear?

De specialiseras på exklusiva bikinis, baddräkter och strandplagg. De har minst två bikinikollektioner per år. Totalt sett erbjuder de ungefär 200 unika bikinimodeller. I kategorierna finner man pushup-bikinis, bandeau-bikinis, triangelbikinis, baddräkter och strandplagg. Utöver vuxenkläder tillhandahåller de även kläder för barn under kollektionen PHAX kidz. Trots fokus på bikinier har de även badkläder för män.

De olika betalsätten

PHAX Swimwear godtar betalning genom PayPal, Visa, MasterCard och Klarna. Detta möjliggör många olika sätt att betala. Eftersom PayPal i sig stödjer bank- och kreditkort är möjligheterna omfattande. Eftersom PHAX Swimwear även använder sig av Klarna finns därigenom många olika betalsätt tillgängliga för svenska kunder. Det är möjligt att direktbetala genom bank- eller kreditkort. Det går även att genomföra sin betalning genom en fjorton dagars kostnadsfri faktura. Den som använder en av storbankerna Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank kan också direktbetala från sitt konto. Den som föredrar avbetalning kan mot en viss avgift omvandla sin faktura till en delbetalning. Då blir den totala betaltiden så lång som upp till 36 månader. Med klarnas e-tjänst går det att hantera sina fakturor och förlänga dem samt när som helst omvandla dem till delbetalning.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

De tillämpar en enhetsfrakt på 59 kronor om beställningen inte överstiger 1200 kronor. Den normala leveranstiden är mellan fyra och fem dagar men för REA-varor garanterar de leverans inom 24 timmar. Alla leveranser skickas med kollinummer vilket gör dem spårbara. Speditörerna som anlitas av PHAX Swimwear är PostNord och DHL.

Köp- och leveransvillkor

Alla produkter har 14 dagars öppet köp och vid byten är det alltid fri frakt för kunden. Vid retur kräver de att produkten är oanvänd och i originalförpackning. Om man inte vill byta så tillkommer en kostnad på 49 kronor. Vid reklamation så vill de att man först kontaktar dem efter vilket de står för frakten för att skicka tillbaka varan.

Phaxswimwear rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med PHAX Swimwear

PHAX tillhandahåller egendesignade produkter som inte går att köpa på något annat håll. Om man upplever att deras produkter är kvalitativa finns ingen anledning att köpa dem. Deras villkor är inte helt förmånliga om man jämför med vad många andra butiker erbjuder. Exempelvis går det inte att fritt returnera en produkt som inte uppfyller de krav man har. Därför bör man vara säker på att man verkligen vill ha den produkt som man köper. De tillhandahåller ovanligt många betalsätt vilket är positivt för den som har haft dåliga erfarenheter med en viss betalningstjänst. Eftersom de laverar inom hela Europa bör deras leveranser vara pålitliga. Eftersom produkterna inte har kundrecensioner kan det vara svårt att få reda på eventuella avvikelser i, exempelvis, storlek och passform.

Besök phaxswimwear.seVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Phaxswimwear.se