Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > N > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Norton.com
Norton.com

Norton.com rabattkupong

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.43/5, 150x)
Gå till se.norton.com

Aktuella rabatter samt aktioner (april 2024)

Mer om Norton.com

Shopping på Norton.com...

Norton är ett välkänt varumärke inom datorsäkerhet. Nu för tiden ägs det av Symantec och är en del av deras serie av antivirus, backuplösningar och säkerhetstjänster. De tillhandahåller produkter för ett flertal enheter och operativsystem. Till dessa hör de populära systemen Windows, Mac OS, iOS och Android. Som en del av världens största säkerhetsföretag analyserar de dagligen data för att kunna erbjuda det mest relevanta skyddet för människors hemelektronik. De har flera anställda som uteslutande arbetar med att leta upp och identifiera nya hot. Detta implementeras sedan i Nortons produkter. På så sätt är nortons produkter tjänster som hela tiden uppdateras.

Norton rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Norton?

Deras utbud är väldigt varierat. Bland deras produkter finner man Norton Security i varianterna Starter, Deluxe och Premium. Dessa paket är en helhetslösning för datorn som erbjuder säkerhet i varierade nivåer och med olika tilläggstjänster. De har även produkter i serierna Norton Family, Mobile, Online, Utilities, Tune Up och WiFi Security. Många av produkterna kommer med prenumerationer som även medför månadsavgifter. Upplägget innebär ofta att de olika varianterna av deras paketlösningar är anpassade efter antalet enheter man har. Exempelvis går Premium-paketen att installera på fler enheter än Starer-paketen. Starter-paketen är vanligtvis endast för en enhet.

De olika betalsätten

På Norton går det att betala med vanliga och traditionella kredit- och bankkort så som VISA och MasterCard. Utöver dessa godtar de även det, i utlandet, vanliga American Express. För ovanlighetens skull accepterar de även betalningar som genomförs med hjälp av PayPal. Då PayPal i sin tur möjliggör banköverföringar och att man länkar betal- och kreditkort finns därmed ett stort antal betalningssätt tillgängliga. Det går även att direktbetala till Norton om man har ett konto hos banken Nordea. Norton accepterar även banköverföringar.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Då de flesta produkter är prenumerationstjänster med nedladdning så tillkommer inga fraktkostnader. Efter man har köpt en produkt så kommer man till en sida med nedladdningslänk. På så sätt slösas ingen tid i väntan på fysisk leverans. Många av produkterna går även att ladda hem i en 30-dagars testversion.

Villkor och returer

Samtliga produkter säljs på licens vilket innebär att du har rätt att använda produkten så länge som du betalar den i förväg bestämda månadsavgiften. Eftersom prenumerationen gäller direkt vid köp så går köpet inte att ångra. Man är helt enkelt bunden under den period som man valt att använda produkten under.

Norton rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Norton

Norton har på senare tid fått en hel del kritik för att deras produkter ansetts vara mer resurskrävande än nödvändigt. Medan vissa anser att produkterna gör operativsystemen mer långsamma så anser andra att de tillför ett relevant och viktigt skydd. Då Norton är en del av Symantec har de tillgång till väldigt omfattande kompetens och stora resurser. På så sätt håller de sig alltid uppdaterade med vilka nya hot som sprids. Därför går det att påstå att Nortons produkter ger ett större skydd än många av konkurrenterna. I utbudet finner man ett stort antal program för samtliga populära operativsystem. Därför behöver man inte köpa olika program för varje enhet.

Besök se.norton.comVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Norton.com