Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > N > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Nallebudet.se
Nallebudet.se

Nallebudet.se rabattkuponger

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.54/5, 123x)
Gå till nallebudet.se

Aktuella rabatter samt aktioner (maj 2024)

Mer om Nallebudet.se

Shopping på Nallebudet.se...

Nallebudet grundades 2004 och ägs av Nallebudet & Co AB. De äger även onlinebutiken Sagopalatset. Med Nallebudet har de ambitionen att möjliggöra för människor att på ett enkelt sätt skicka en nalle via post. Dessa kan skickas för att glädja, som gratulation eller av någon helt annan anledning. Vid beställning hanteras allting manuellt och nallen paketeras av de anställda. Sedan lämnas den över till PostNord för leverans. Utöver att leverera nallar samarbetar de med Step International Girls home vilket innebär att två kronor från varje beställning går till barnhem i Nepal. De sponsrar även Nalleresa.

Nallebudet rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Nallebudet?

De specialiserar sig på leverans av diverse olika nallar. Samtliga är CE-märkte och paketeras på ett sätt så att de kan levereras genom brevinkast. Detta uppnås genom att nallarna vakuumpaketeras i anpassade askar. Man kan välja att köpa ett färdig paket eller skapa ett eget nallebud. De färdiga paketen är kategoriserade efter olika livshändelser så som dop, födelsedag, bröllop, krya på sig, examen och så vidare. Väljer man att göra ett eget nallebud kan man fritt välja mellan samtliga nallar och utifrån denna skapa ett eget budskap. Nallarna kommer i storlekarna 8 till 14 cm, 20 till 22 cm och 24 till 26 cm. De kan även kompletteras med en liten godispåse eller tillbehör samt ett personligt kort.

De olika betalsätten

De accepterar ett flertal olika betalsätt. Bland dessa finner man betalning med kort, direktbetalning via vissa banker, faktura och delbetalning. Korten som godtas är VISA, MasterCard, American Express, Visa Electron och Maestro. Kortbetalning kan ske genom DIBS eller Klarna. Eftersom Nallebudet även samarbetar med Klarna kan svenska och nordiska kunder dra nytta av faktureringstjänsten. Med Klarna går det att få en faktura som behöver betalas inom fjorton dagar. Fakturan kan på egen begäran omvandlas till delbetalning på valfritt belopp så länge som 36 dagar. För detta tillförs däremot räntor och avgifter. På Klarnas egna sidor kan man logga in för att administrera sina fakturor. Det går då att kostnadsfritt flytta fram förfallodatumet eller omvandla sin faktura till delbetalning.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Samtliga beställningar skickas fraktfritt. Minsta kostnaden för en beställning är 99 kronor. I detta ingår en nalle samt ett kort med personlig hälsning. Enligt dem själva levereras 98% av beställningarna nästa vardag. Samtliga beställningar levereras av PostNord. För beställningar utanför Sverige men inom Europa tillkommer 20 kronor. För beställning utanför Europa tillkommer 25 kronor. Beställningar som görs innan 16:30 på vardagar skickas samma dag.

Villkor och returer

De åtar sig ingen fullständig ångerrätt med hänvisning till att nallebudet är en individualiserad produkt. Däremot gäller ångerrätten för de tillbehör som kan levereras med nallebudet. Är produkten felaktig finns däremot fortfarande reklamationsrätt. Om vara är felaktig eller blivit felleverarad vill de att man kontaktar dem. Det framgår däremot inte hur de hanterar dessa händelser.

Nallebudet rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Nallebudet

Deras villkor och hantering av returer är väldigt oklara. På hemsidan framgår inte hur de tar emot reklamationer, om de ger skickar ut retursedel och så vidare. Idén i sig är däremot ganska unik och det finns förmodligen ingen aktör osm erbjuder en motsvarande tjänst. Det i sig kan vara ett argument för att faktiskt beställa från Nallebudet.

Besök nallebudet.se

Vinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Nallebudet.se