Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > M > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Myprotein.se
Myprotein.se

Myprotein.se rabattkuponger

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.47/5, 122x)

Aktuella rabatter samt aktioner (april 2024)

Mer om Myprotein.se

Shopping på Myprotein.se...

Myprotein grundades år 2004 i Storbritannien och har sedan dess blivit en etablerad leverantör av kosttillskott. Det har vunnit flera priser som tillväxtföretag och är nu en del av brittiska The Hut Group som även äger SkinStore, Grow Gorgeous, HQHair, Iwoot, Mankind och många andra varumärken. Med Myprotein har de valt att satsa på kosttillskott. De presenterar sig själva som Europas största varumärke för sådana varor. Som ambition har de att tillhandahålla det största utbudet av kosttillskott till det lägsta priset. Detta realiseras genom återkommande kampanjer och utbredd prisgaranti. De satsar främst på privatkunder men erbjuder även företagskonton.

Myprotein rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Myprotein?

Myprotein inriktar sig främst på protein, kreatin, aminosyror, kolhydratsrika pulver, vitaminer, bars, drycker, livsmedel, kläder och allmänna tillbehör. De tillhandahåller i huvudsak sina egna märken och den som letar efter traditionella etablerade varumärken kommer inte hitta mycket av det här. Priserna är fördelaktiga i förhållande till likvärdiga produkter. Deras klädutbud är stort och varierat sett till motsvarande butiker. Samtliga produkter har kundrecensioner som gör att det är enkelt att få ett perspektiv på huruvida produkten faktiskt är ett bra köp.

De olika betalsätten

På Myprotein finns ett stort antal betalsätt att välja mellan. Utöver de etablerade betal- och kreditkorten Visa, MasterCard och American Express accepterar de även betalning genom tjänsterna PayPal, Trustly, Sepa och Klarna. För svenska kunder innebär Klarna som alternativ att ytterligare betalsätt tillförs. Använder man sig som kund utav någon av bankerna Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank går det att betala med direktöverföring av pengar från det egna bankkontot. Klarna erbjuder även fjorton dagars avgiftsfri faktura som går att förlänga ytterligare om man loggar in med e-legitimation på Klarnas internettjänst. Den som vill ha ytterligare tid på sig att betala kan förlänga sin betaltid i upp till 36 månader mot att det tillkommer avgifter och ränta.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

För leveranser tillkommer en enhetsfrakt på 59 kronor. Samtliga beställningar vars ordervärde överstiger 499 kronor är däremot fraktfria. Alla leveranser sker med speditören DPD och varje beställning får ett unikt spårningsnummer. Som huvudregel levereras paket direkt till dörren men hamnar på ett utlämningsställe om mottagaren inte är hemma. Då varorna skickas från Storbritannien kan detta inom kort innebära ett visst problem för kunder i andra länder. Eftersom landet planerar att lämna Europeiska Unionen kan detta på sikt innebära att beställningar kommer att präglas av tullavgifter.

Villkor och returer

De tillhandahåller en prisgaranti som innebär att de sänker priset med 5% om man hittar en likvärdig produkt billigare någon annan stans. Myprotein har en egen variant av ångerrätt vid distanshandel som innebär att man skriftligen kan ångra sig inom 7 dagar efter mottagandet av varorna. Paketet hämtas då upp mot en kostnad som betalas av kunden.

Myprotein rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Myprotein

Deras prisgaranti säkerställer att man alltid får det bästa priset på kosttillskott. Fraktavgiften kan däremot anses vara något hög. Gör man endast större beställningar så är leveransen däremot fraktfri. En klar nackdel med Myprotein är att de till synes inte följer den svenska ångerrätten vid distanshandel. Vad de istället erbjuder är en mer omständlig variant med väldigt begränsad ångerfrist och krav på upphämtning.

Besök www.myprotein.seVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Myprotein.se