Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > M > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Mekonomen.se

Mekonomen.se rabattkuponger

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.47/5, 113x)

Relaterade rabatter och aktioner

Mer om Mekonomen.se

Shopping på Mekonomen.se...

Mekonomen inledde sin bana som återförsäljare av reservdelar för bilar. Nu mera säljer de inte bara reservdelar utan har även verkstäder och tillhandahåller diverse försäkringar för bilägare. Sedan 1973 har Mekonomen vuxit och är nu en av de största bilkoncernerna i Sverige. Som en del av Mekonomen Group ingår nu MECA Scandinavia, Mekonomen Norden och BilXtra. Deras primära marknader är Sverige, Norge, Danmark och Finland. Sedan lanseringen har Mekonomen hela tiden utökat sin verksamhet och är nu ett av nordens starkaste och största varumärken inom bilreservdelar, bildelar och service. Deras webbshop har på senare tid blivit en viktig del av verksamheten.

Mekonomen rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Mekonomen?

Mekonomen tillhandahåller både produkter och tjänster. I produktsortimentet finner man reservdelar till de flesta stora bilmärken. Reservdelarna finns oftast som originalprodukter och som Mekonomens egna kopior. Bland tjänsterna finner man bilverkstad som reparerar samtliga bilmärken. De erbjuder även leasing av bilar till såväl privatpersoner som till företag. Mekonomen har också vägassistans i samarbete med flera av landets bärgare och assistancekåren.

De olika betalsätten

Det går att flera olika sorters betalningssätt. Tittar man på vilka vanliga bank- och kreditkort som godtas hos Mekonomen finner man VISA och MasterCard. Mekonomen har även ett samarbete med kreditgivaren Klarna. De kunder som beställer från Sverige kan också dra nytta av de fördelar som Klarna ger. Detta samarbete innebär att man som svensk kund kan beställa mot delbetalning eller på en faktura. Väljer man faktura så får man en faktura med fjorton dagars förfallotid. Denna faktura går även att kostnadsfritt flytta fram tio dagar genom att logga in på klarnas egna webbportal. Väljer man istället delbetala går det att betala i upp till trettiosex dagar. För detta tillkommer däremot avgifter och räntor.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

När varan levereras till en mekonomenbutik eller till ett ombud så är frakten alltid gratis. Leveranstiden är mellan en och tre dagar. Man har rätt att byta varan inom fjorton dagar från inköp. Vill man skicka tillbaka varan så står man själv för returfrakten.

Villkor och returer

De tillhandahåller upp till fem års garanti på de reservdelar som de säljer. Den lägsta garantitiden är tre år med undantag för motorer och växellådor som har ett års garantitid. Därmed har samtliga produkter en väldigt lång garantitid och man bör som kund kunna känna sig trygg. Mekonomen har en prisgaranti som gör att de alltid ser till att erbjuda marknadens lägsta priser. Vid retur av defekt vara så står Mekonomen för returfrakten.

Mekonomen rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Mekonomen

Mekonomen har gått från en nischad butik till att ha omfattande service- och verkstadsverksamhet. De har några av marknadens längsta garantitider på reservdelar. Genom sina egna verkstäder och servicepartners ger de även lång garantitid på utförda arbeten. Samtliga verkstäder anslutna till Mekonomen är certifierade för att upprätthålla hög kvalitet. Mekonomen har vuxit om sina konkurrenter och är nu en av de största. Varumärket står dessa dagar för kvalitet och låga priser.

Besök www.mekonomen.seVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Mekonomen.se