Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > L > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Lux-Case.se
Lux-Case.se

Lux-Case.se rabattkupong

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.34/5, 131x)
Gå till lux-case.se

Aktuella rabatter samt aktioner (maj 2024)

Mer om Lux-Case.se

Shopping på Lux-Case.se...

Lux-Case erbjuder Sveriges största utbud av tillbehör till mobiltelefoner och surfplattor. De grundades 2015 och tillhandahålle produkter i samtliga prisklasser från såväl kända som okända tillverkare. Utöver sin onlinebutik har de även en blogg där de informerar om erbjudanden och ger tips om mobilskal, fodral appar och allt som har att göra med portabla enheter.

Lux-Case rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Lux-Case?

Lux-Case specialiserar sig på skal till mobiler och surfplattor. De största märkena och de som de flesta skal köps för är Apple, LG, Samsung, Nokia, Sony, HTC, Lenovo, Google och Huawei. Utöver detta tillhandahåller de även skal till produkter från ASUS, HP, Sony Ericsson, Nintendo, Microsoft och Acer. De skal som finns i utbudet är från svål kända märken som Otterbox som generiska produkter.

De olika betalsätten

De accepterar en stor mängd olika betalsätt. Bland de traditionella kredit- och bankkorten så godtar de VISA och MasterCard. Utöver detta accepterar de även VISA Electron, Maestro och American Express. Svenska kunder kan dra bytta av betalningar genom Klarna. Det innebär att det går att beställa mot faktura eller delbetalning. Fakturorna har fjorton dagars förfallotid men kan gratis flyttas fram om man loggar in på Klarnas egen webbportal. Delbetalningen kan pågå i upp till 36 månader men då tillkommer räntor och avgifter. Utöver klarna och bank- och kreditkort går det även att betala med hjälp av e-plånboken Trustly. Trustly är så överdrivet känt i Sverige men är i stort sett en motsvarighet till PayPal. De accepterar även betalning via PayPal vilket innebär att det har ett väldigt brett utbud av betalningslösningar. Då PayPal-konto kan fyllas på via banköverföring finns det därmed ovanligt många sätt att genomföra betalningen för sin beställning.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Alla beställningar skickas kostnadsfritt. Då använder sig Lux-Case av PostNord som speditör. Det fraktfria leveranssättet kommer fram inom 2 till 5 arbetsdagar. Den som behöver sitt paket snabbare kan mot en kostnad få beställningen skickad som A-post för vilken leverenstiden är 1 till 2 arbetsdagar. Beställningar som placeras innan 17:00 på en vardag skickas samma dag som beställningen görs. Samtliga paket levereras till dörren om de inte är för storra för att få plats i brevlåda eller brevinkast. Stora paket måste hämtas ut hos närmaste postombud.

Villkor och returer

Lux-Case lämnar 30 dagars öppet köp. Det betyder att man utan anledning kan returnera de varor som man har beställt och få pengarna tillbaka. Vill man byta mot en annan produkt så är detta även möjligt. De varor som skickas tillbaka ska skickas till deras lager i malmö och bör vara i ursprungligt och oanvänt skick. Som kund har man även tre års reklamationsrätt. Vid godkänd reklamation så står Lux-Case för returkostnaden och skickar efter mottagen reklamation ut en ny vara.

Lux-Case rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Lux-case

Lux-Case är en väldigt anonym butik då det inte framgår vem som äger den. Utbudet är däremot väldigt stort och priserna är väldigt förmånliga. De har så väl estetiska skal som skyddande praktiska skal. Det gör att det finns något för alla i denna butik. Åtminstone för de personer som letar efter skal. Eftersom beställningarna skickas fraktfritt är det i överlag en väldigt förmånlig butik. Deras kundtjänst åtar sig att svara inom 24 timmar på e-post men har även ett direktnummer.

Besök lux-case.seVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Lux-Case.se