Lensway.se rabattkupong - Rabattkupong.info
Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
Lensway.se

Lensway.se rabattkupong

Filtrera:


Mer om Lensway.se

Shopping på Lensway.se...

Lensway som lanserades år 2000 har blivit en av Sveriges största leverantörer av kontaktlinser samt glas- och solglasögon. De har särskilt valt att fokusera på ett starkt kundbemötande. De har sitt huvudkontor i Belgien men bedriver kundtjänst och lagerverksamhet i Sverige. Som en av Sveriges äldsta optikbutiker online har Lensway en stark ställning på marknaden och är en av de mest flitigt anlitande butikerna. Vi ska här titta närmare på vad Lensway erbjuder, vilka betalsätt de accepterar, fraktkostnader, leveransätt, villkor samt för- och nackdelar med butiken.Vad kan man köpa på Lensway?
Vad Lensway främst tillhandahåller är sol- och glasögon, kontaktlinser samt synundersökningar i samarbete med flera olika lokala små och stora optiker. De saluför allt i från premium- till budgetmärken. För linsverksamheten har de valt att endast ha ett utbud av original- och märkesprodukter från, bland andra, Alcon, Bausch & Lomb, CIBA Vision, Johnson & Johnson och CooperVision. Bland märken för sol- och glasögon finner man Björn Borg, Calvin Klein, Gucci, Lacoste, Ray-Ban, Oakley, Timberland, Versace, Peak Performance och många fler. Oavsett vad man letar efter bör det vara möjligt att hitta något inom den egna prisklassen och som uppfyller personliga önskemål.

De olika betalsätten
Lensway använder sig av Klarna för att hantera betalning av genomförd beställning. Därför går det att välja direktbetalning med hjälp av bank- och kreditkort eller fjorton dagars avgiftsfri faktura. Har man någon av storbankerna Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank kan man även direktbetala från sitt bankkonto. Vill man ha längre betalningstid går det mot att vissa extra avgifter tillkommer delbetala i upp till 36 månader. Då betalningen hanteras av Klarna går det även att med hjälp av e-legitimation och Klarnas egna internettjänst att få en fullständig förteckning över sin beställning.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid
Leveransen är alltid fraktfri och sker uteslutande med PostNord. Lensway garanterar att skicka 95% av alla beställningar på linser, linsvätska och solglasögon inom 24 timmar. Om man däremot beställer glasögon, vilket kräver att de anpassas efter det individuella synfelet, kan tiden för leverans bli längre. I dessa fall kan det ta upp till upp till tre veckor innan glasögonen kommer fram. Vid beställning av fotokromatiskt eller progressivt glas kan ytterligare tid tillkomma.

Villkor och returer
De erbjuder en prisgaranti som gäller kontaktlinser, tillbehör, glasögon och solglasögon. Om man som blivande kund hittar ett lägre pris hos en annan optikbutik får man köpa produkten till samma pris. Under förutsättningen att butiken har motsvarande villkor och produkten har samma specifikationer. Har man redan beställt produkten i fråga gäller prisgarantin även 14 dagar efter genomfört köp. Samtliga glasögon kan utan kostnad returneras inom tre månader. Det innebär att man får en ny produkt eller pengarna tillbaka om man inte är nöjd. För samtliga produkter ger de 2 års garanti.För- och nackdelar med Lensway
Många optikbutiker konkurrerar i dagsläget på internet och det är ofta svårt att särskilja dem. Lensway har funnits i över sexton år och är därmed en av Sveriges äldsta onlinebutiker för linser, solglasögon och glasögon. Tittar man på omdömen från jämförelsesajter har Lensway haft genomgående positiva kommentarer. På senare tid har däremot kritik börjat riktas mot deras returhantering då den till synes sker utan att paketen registreras. Butiken verkar däremot ha åtagit sig att ersätta kunden även om returen inte kommer fram. De fria returerna, stora utbudet och i överlag positiva omdömen gör Lensway till ett bra alternativ. Kritiken mot returer som på senare tid har dykt upp bör däremot hållas i åtanke.

Besök www.lensway.seSlutade anbuden

Sobling rabattkod - 15% rabatt på alla armband kupong (Gilltig till 09-17 2018)
10 % rabatt på linser kupong (Gilltig till 09-17 2018)
50kr rabatt på allt! kupong (Gilltig till 07-31 2018)
Black Friday - 20 % rabatt - Lensway kupong (Gilltig till 08-08 2017)
Lensway Rabattkod - Fri frakt med kod kupong (Gilltig till 08-06 2017)
5% rabatt på linser kupong (Gilltig till 06-22 2017)
12% rabatt på solglasögon och linser kupong (Gilltig till 12-22 2016)
15% rabatt på solglasögon och glasögon med exklusiv kod kupong (Gilltig till 10-12 2016)
Nykundserbjudande - 50 kr rabatt! kupong (Gilltig till 10-09 2016)
100 kr rabatt vid köp för 500 kr kupong (Gilltig till 09-11 2016)

Vinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

Change Country

List of popular country versions of this portal...

We are active in more than 200 countries...

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

_L_404_10 - Lensway.se
_L_404_15