Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > J > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Jotex.se

Jotex.se rabattkupong

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.51/5, 144x)
Gå till www.jotex.se

Aktuella rabatter samt aktioner (maj 2024)


Relaterade rabatter och aktioner

Mer om Jotex.se

Shopping på Jotex.se...

Jotex är en av Sveriges största butiker på internet för gardiner och textil. Som primära marknaden har de Sverige, Norge och Finland. Varumärket Jotex har varit aktivt sedan 1963 men är nu för tiden främst en onlineverksamhet. De är en del av Ellos Group och medlem i Svensk Digitalhandel. På Jotex tar de fram egna modeller och egen design. Utbudet är väldigt stort och de har många unika egenutvecklade produkter.

Jotex rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Jotex?

Jotex säljer ett stort antal produkter inom heminredning. Tittar man på de breda kategorierna finner man produkter inom gardiner, bädd, mattor, belysning, dekoration, kuddar och plädar, bad, möbler och barnprodukter. Tittar man närmare på på produkterna så finner man hissgardiner, kanallängder, hällängder, öljettlängder, panellängder, knytbandslängder, veckbandslängder, gardinkappor & bågar, metervaror & klipp, mörkläggningsgardiner, gardinstänger, omtag & tofsar, barngardiner, rullgardiner, påslakanset, överkast, lakan & örngott, täcken & kuddar, sängkappor, innerkuddar, barnbäddar, lugg- & ryamattor, tuftade mattor, bouclémattor, plastmattor, bomulls- & trasmattor, dörr- & trappstegsmattor, ullmattor, badrumsmattor, halkskyddsmattor, övriga mattor och så vidare.

De olika betalsätten

På Jotex går det att betala på ett flertal olika sätt. Om man vill betala med sitt kort så accepterar de betalningar med bank- och kreditkorten VISA och MasterCard. Föredrar man att betala paketet när man tar emot det så accepterar de även betalning med postförskott. Då betalar man samtidigt som man löser ut paketet hos sitt postombud. Föredrar man att betala först efter man har fått produkten så går det även att beställa mot faktura eller delbetalning. Med faktura ska hela beloppet vara betalt inom en viss tid. Väljer man delbetalning så betalar men att lägre belopp under en längre tid. Avgiften för faktura är nitton kronor.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Alla beställningar levereras med Posten eller DHL beroende på om det är ett paket som kräver hemkörning eller inte. På alla beställningar så lägger Jotex på en enhetsfrakt där priset för frakt är baserat på beställningens vikt. Grundavgiften för levernes är femtio kronor som tillkommer på varje beställning. Normal leveranstid är mellan fyra och fem dagar. Detta gäller endast om varan finns i lager. Lägger man på sextionio kronor så får man expressfrakt vilket gör att varan når kunden nästkommande dag eller inom två dagar. Vissa beställningar går att få hemlevererade direkt till dörr. Då betalar man 95 kronor oavsett var man bor. Har man lantbrevbärare går det därermot inte att beställa mot hemleverens.

Villkor och returer

På Jotex har man trettio dagars ångerätt. För att utnyttja denna måste man inom trettio dagar från det att man har tagit emot paketet kontakta Jotex. Efter det ansvarar man själv för kostnader gällande retur. De tillhandahåller en retursedel mot en kostnad motsvarande femtio kronor. Vid reklamation står däremot Jotex för hela returkostnaden.

Jotex rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Jotex

Jotex har många unika produkter till förmånliga priser. Däremot har de ganska höga frakt och returkostnader. Det gör att man bör vara säker på att man verkligen vill ha det som man beställer. Det är ingen butik som man beställer hem produkter bara för att känna efter om det är något man vill ha.

Besök www.jotex.seYouTubeVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Jotex.se