Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > E > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Ellos.se

Ellos.se rabattkupong

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.58/5, 149x)
Gå till www.ellos.se

Aktuella rabatter samt aktioner (juli 2024)


Relaterade rabatter och aktioner

Mer om Ellos.se

Shopping på Ellos.se...

Ellos är ett svenskt distanshandelsföretag med förhållandevis gamla anor. Det grundandes redan 1947, då som ett postorderföretag med fokus på främst heminredning. Sedan dess har Ellos vuxit till att bli ett av nordens största e-handelsföretag. Utöver Sverige har de nu även etablerat sig i Norge, Finland och Danmark. De saluför inte bara sina egna märken utan också de flesta produkter från samtliga stora och välkända märken. De är certifierade för Trygg e-handel vilket innebär att de har förbundit sig att följa de krav som ställs av branschorganisationen Svensk Digital Handel. Tanken är att detta ska säkerställa att det är tryggt och säkert att handla.

Ellos rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Ellos?

Vid sidan om sin traditionella inriktning på heminredning fokuserade Ellos under lång tid uteslutande på dam- och herrmode. På senare tid har deras utbud ökat i en väldig utsträckning. Nu har de även kläder för barn i åldrarna nyfödd till tonåring. Utöver detta har de även ett stort utbud av sportkläder. Men det är inte bara kläder som de säljer. Ellos har ett flertal produkter inom skönhet och kroppsvård. De har även valt att satsa stort på återförsäljning av hemelektronik.

De olika betalsätten

Ellos erbjuder betalning i såväl för- som efterskott genom ett flertal olika kanaler. Vid sidan av sin egen kreditverksamhet accepterar de samtliga vanliga bank- och kreditkort. Utöver detta går det även att betala via postförskott när varorna hämtas ut hos postombudet. Detta är de betalsätt som Ellos godtar.

• Faktura innebär att månadens samtliga inköp samlas på en och samma faktura. I slutet av månaden skickas fakturan till folkbokföringsadressen. Har man under faktureringsperioden skickat tillbaka varor så har dessa då dragits av från beloppet att betala. Vill man inte ligga ute med pengar är detta därmed ett bekvämt alternativ. För att köpa på faktura tillkommer en avgift på 19 kronor.

• Elloskonto är ett alternativ som gör att man kan välja att delbetala sina beställningar i upp till 36 månader. Det minsta månadsbeloppet att betala är 50 kronor. Väljer man att delbetala tillkommer en årsränta på beställningsbeloppet med tjugonio procent.

• Bank- och kreditkort godtas så länge kortet är av typen Visa eller MasterCard.

• Postförskott innebär att man betalar beställningen i samband med att man hämtar ut sitt paket hos postombudet. För detta tillkommer en avgift på 49 kronor per beställning.

Vilket betalsätt man väljer är så klart helt upp den en själv. Det kan däremot vara värt att notera att det enda alternativet utan extra avgifter är betalning med bank- eller kreditkort. Samtliga övriga betalsätt innebär merkostnader vilket gör att beställningen kanske inte blir så förmånlig som man ursprungligen hade tänkt sig. Med Elloskonto tillkommer även ränta på beloppet vilket gör att slutsumman att betala kan bli avsevärt mycket högre än det ursprungliga beloppet.

Ellos rabattkoder och rabattkuponger

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Ellos tillämpad en enhetsfrakt på 49 kronor per beställning. Detta under förutsättningen att man hämtar ut sitt paket hos ett postombud. I det fallet är leveranstiden upp till en vecka. Föredrar man att få paketet levererat till sin dörr går det att beställa hemleverans för 95 kronor. Vill man ha sitt paket nästkommande dag finns även alternativet att köpa expressfrakt för 69 kronor.

För- och nackdelar med Ellos

I jämförelse med många övriga butiker med liknande inriktning så har Ellos ganska höga administrativa avgifter. Det gör att det kan bli väldigt dyrt att vara återkommande kund. Många identiska eller motsvarande produkter går att få på andra ställen till avsevärt mycket billigare frakt. Om man däremot gillar Ellos egna produkter finns så klart inte så många andra alternativ. Till skillnad från andra erbjuder Ellos inte heller fria returer.

Besök www.ellos.seVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Ellos.se