Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > D > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Dyh.com
Dyh.com

Dyh.com rabattkupong

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.45/5, 124x)
Gå till www.dyh.com/sv

Aktuella rabatter samt aktioner (april 2024)

Felet!
Den här kategorin innebör tyvädd inga aktuella anbud.

Besök www.dyh.com/sv
De nya Anbuden

Mer om Dyh.com

Shopping på Dyh.com...

Design your home (DYH) är en i Sverige relativt nyetablerad butik. De specialiserar på möbler från kända designers och tillverkare. Särskilt har de valt ut europeiska varumärken vars kännetecken är innovation, miljö och etik. Utöver detta har de endast produkter vars estetik matchas av funktion. I dagsläget tillhandahåller de över fyra hundra produkter i tio tusen variationer. Samtliga kan kombineras utifrån egna önskemål. Deras ambition är att tillhandahålla produkter till rimliga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Genom att handla direkt från tillverkarna utan mellanhand har de möjligheten att pressa priserna. Med deras unika 3D room planer går det att direkt på deta webbsajt visualisera hur möblerna skulle passa i det egna hemmet.

Dyh rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Design your home?

På Design your home finner man möbler från kända tillverkare samt accessoarer, saccosäckar och puffar. Bland varumärkena finner man Safe-T, Scandinavian Interior, Soli Sound, Steel Function, Stooly, Naga, Ohh deeer, Orrefors Sweden, Peugeot, Back Buddy, Sagaform och så vidare. Utöver produkter erbjuder de även gratis inredning och design service.

De olika betalsätten

På Design your home går det att använda ett flertal olika betalningssätt. Bland de traditionella bank- och kreditkorten så accepterar de VISA och MasterCard. Denna sortens betalningar genomförs direkt. Det går även att betala direkt till Design your home genom en banköverföring. Använder man detta alternativ så tillkommer åtminstone en bankdag för att beställningen ska hanteras då det tar ett tag för pengarna att komma fram. Har man, eller om man skaffar, e-plånboken PayPal går denna även att använda för att betala sin beställning. Till PayPal kan man i sin tur ansluta ett bank- eller kreditkort eller fylla på sitt saldo genom en banköverföring.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Den aktuella fraktkostnaden framgår vid beställning. Den varierar beroende på storleken på varan som beställt samt hur den ska levereras. Varor skickas vanligtvis från deras lager inom tio arbetsdagar. Därefter når de kunden efter två till tre arbetsdagar. Det innebar att man kan förvänta sig att få sin beställning inom tolv till tretton arbetsdagar. Om man beställer till en adress inom Sverige, Danmark eller Finland så måste mottagaren hämta ut produkten på det närmaste utlämningsstället. Man informeras via SMS eller e-post när paketet finns tillgängligt.

Villkor och returer

Om man ångrar sitt köp går det att returnera sin vara inom sju arbetsdagar. Detta gäller inte om man har använt produkten. Man får själv stå för returkostnaden.

Dyh rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Design your home

Design your home är ett företag som drivs från London. Detta avspeglas även i villkoren vilka inte når den nivå som vi har kommit att förvänta oss i Sverige. Exempelvis har de endast sju dagars ångerrätt trots att det i Sverige krävs minst fjorton. På samma sätt så är övriga villkor relativt oklara. Därför är det oklart hur reklamationer och returer hanteras i praktiken. En fördel som Design your home har är däremot att de ger kunden tillgång till märken och produkter som annars inte är särskilt brett tillgängliga i Sverige.

Besök www.dyh.com/svVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Dyh.com