Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > D > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Danielwellington.com
Danielwellington.com

Danielwellington.com rabattkuponger

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.49/5, 114x)

Aktuella rabatter samt aktioner (juni 2024)

Mer om Danielwellington.com

Shopping på Danielwellington.com...

Daniel Wellington är en onlinebutik i premiesegmentet. De tillhandahåller egna produkter inom kategorierna accessoarer, herrklockor, damklockor och klockarmband. Daniel Wellingston fokuserar på egna klocklinjer som präglas av tidlös design och med minimalistiska och eleganta inslag. De lägger stor vikt på såväl remmens som klockans utförande.

Danielwellington rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Daniel Wellington?

De säljer klockor och accessoarer. Exempel på detta är arbamdet Classic Cuff och klockor i ett antal exklusiva modeller. De säljer även klockarmband för samtliga kollektioner. I utbudet finner man kategorierna Classy, Classic och Dapper vilket motsvarar klockor i olika sorters utföranden.

De olika betalsätten

För betalning accepterar Daniel Wellington de vanliga betal- och kreditkorten VISA och MasterCard. De godtar även American Express som är inte särskilt vanligt inom Sverige. Utöver detta har de även ett samarbete med PayPal och Trustly. Det innebär att kunder inom Sverige har möjligheten att både betala genom faktura och genom delbetalning. Faktura med Klarna innebär att man har 14 dagar på sig att betala. Delbetalning innebär att man istället kan betala under en period upp till 36 månader. Trustly accepterar i sin tur betalning via banköverföring eller bank- och kreditkort. Det gör att utbudet av betalningssätt är väldigt stort.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

De levererar över hela världen. Leveranser inom Sverige sker med hjälp av Posten och leveranspartners. Vanligtvis når klockor mottagaren inom tre till fem dagar. Beställningar som ska skickas till Europa, Nordamerika och Sydamerika levereras direkt från lagret i Sverige. Beställningar som ska skickas till Asien, Oceanien, Mellanöstern och Afrika skickas från deras lager i Hong Kong. Ska beställningen till Kina skickas den från lagret i Kina.

Villkor och returer

Alla priser framgår på hemsidan. När det gäller länder utanför EU kan det tillkomma moms- och tullavgifter. De godtar endast beställningar av personer över 18 år. Inom 30 dagar efter mottagen beställning har man rätt att returnera sina varor. Detta gäller endast om produkten och förpackningen är i oförändrat skick. Alla produkter kommer med två års garanti. Detta gäller tillverkningsfel så som defekter på urverk, glas och boett. Uppstår övriga fel så gäller inte garantin. Om en klocka skickas tillbaka på grund av fel som inte omfattas av garantin så reserverar sig Daniel Wellington rätten att fakturera kunden för reparationskostnaden. Detta gäller om, exempelvis, klockan har skadats på grund av vårdslöshet, vatten eller liknande. För returer får man själv stå för returkostnaden. Om man har ångrat sin beställning har man möjligheten att annullera den om man kontaktar dem innan de har hunnit skicka den.

Danielwellington rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Daniel Wellington

De klockor som säljs på Daniel Wellington är unika i den mån att de inte går att få tag på någon annan stans. Förväntar man sig extremt billiga klockor så är detta inte stället som man bör vända sig till. Däremot är det rätt butik för den som söker designerklockor av hög kvalitet. Samtliga klockor skickas med ett matchande armband. Därmed motsvarar en beställning både urtavla och armband. Daniel Wellington levererar till hela världen och har unika kollektioner.

Besök www.danielwellington.com/seVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Danielwellington.com