Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > B > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Bookbindersdesign.com
Bookbindersdesign.com

Bookbindersdesign.com rabattkuponger

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.49/5, 111x)

Aktuella rabatter samt aktioner (juni 2024)

Mer om Bookbindersdesign.com

Shopping på Bookbindersdesign.com...

Bookbinders design fokuserar på skrivböcker, fotoalbum, pärmar, kalendrar och boxar. De är ett svenskt företag som strävar efter produkter med högkvalitativ design och effektiv produktion. Företaget är etablerat på ett flertal platser i världen. De har tolv konceptbutiker och tjugoåtta galleriabutiker. I deras utbud finns ett flertal varierade produkter i olika former och tappningar. Företaget har blivit populärt hos ett flertal svenska författare och medieprofiler. Sedan lanseringen har de stadigt vuxit och är nu en av de främsta aktörerna på marknaden.

Bookbindersdesign rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Bookbinders design?

På Bookbinders design kan man beställa ett flertal generella och individualiserade produkter. Deras ambition är att ge en personlig prägel på vad man än som kund beställer. Tittar man mer i detalj på utbudet så finner man arkivboxar, block, boxar, fotoalbum, årets kalender med internationell inlaga, årets kalendrar med svensk inlaga, kort & Kuvert, läderprodukter, mappar, pennor, präglade skrivböcker, ramar, ringpärmar, skrivbordsserie, skrivböcker, tillbehör och väskor.

De olika betalsätten

På Bookbinders design accepterar man flera olika sorters betalningssätt. Tittar man på vilka vanliga bank- och kreditkort som Bookbinders design accepterar finner man VISA och MasterCard. Bookbinders design har även ett samarbete med kreditgivaren Klarna. De kunder som beställer från Sverige kan därför dra nytta av olika fördelar som Klarna ger. Detta samarbete innebär att man som svensk kund kan beställa mot delbetalning eller på en faktura. Väljer man faktura så får man en faktura med fjorton dagars förfallotid. Denna faktura går även att kostnadsfritt flytta fram tio dagar genom att logga in på klarnas egna webbportal. Väljer man istället delbetala går det att betala i upp till trettiosex dagar. För detta tillkommer däremot avgifter och räntor.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Samtliga beställningar levereras med PostNord eller FedEX beroende på omständigheterna. Fraktkostnaden är helt beroende av vad som beställs. Leveranstiden kan variera mellan två och fem arbetsdagar. Om leverans sker med lantbrevbärare så tillkommer en till två arbetsdagar. Det innebär att den totala leveranstiden kan vara mellan två och sju arbetsdagar.

Villkor och returer

Den lägsta summan för beställning är hundra kronor. Beställningar under hundra kronor behandlas inte. På alla beställningar har man fjorton dagars ångerrätt. Kunden får däremot själv stå för returfrakten. Ångerrätten gäller inte för produkter som är individuellt anpassade för kunden. Utöver ångerrätten har man även trettio dagars bytesrätt. För att utnyttja sin ånger- eller bytesrätt ska man först kontakta Bookbinder design. De har tre års reklamationsrätt men vill att man ska reklamera inom sex månader. Vid reklamation så står Bookbinder design själva för returfrakten.

Bookbindersdesign rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Bookbinders design

Bookbinders design tillhandahåller högkvalitativa produkter till ett överkomligt pris. De är unika i den mån att de som helsvenskt företag erbjuder personlig prägel på böcker och liknande produkter. Vanligtvis är denna sortens företag i huvudsak etablerade i övriga länder. För den som vill ha en tjänst med mer lokal förankring är detta därmed ett tillgängligt alternativ. Däremot har de ganska hög frakt i jämförelse med deras konkurrenter. Villkoren för returer är i jämförelse inte heller särskilt förmånliga.

Besök www.bookbindersdesign.comVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Bookbindersdesign.com