Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > A > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Akelius.se

Akelius.se rabattkupong

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.3/5, 135x)
Gå till www.akelius.se

Aktuella rabatter samt aktioner (maj 2024)


Relaterade rabatter och aktioner

Mer om Akelius.se

Shopping på Akelius.se...

Akelius har kommit att bli väldigt välkända i Sverige. De heter nu mera Akelius Residential Property AB och är det största privata fastighetsbolaget i landet. Sedan 1994 har de fokuserat på hyresrätter i tillväxtorter och storstäder. Genom deras projekt Better Living har de regelbundet utförd standardhöjande åtgärder till förmån för de boende. Utöver att vara verksamma i Sverige finns det även i ett flertal utländska städer så som London, New York, Toronto och Köpenhamn. Bildaren Roger Akelius har länge varit en välkänd profil i Sverige och har ofta figurerat i medier till följd av påstått kontroversiella uttalanden. På senare tid har de expanderat drastiskt och har inte längre Sverige som primär marknad. Med en miljardomsättning är de helt utan tvekan ett av de största svenska bolagen inom uthyrning av bostäder.

Akelius rabattkoder och rabattkuponger

Vilka tjänster tillhandahåller Akelius?

Akelius sysslar främst med uthyrning av bostäder. Deras bostäder anses ofta tillhöra något utav premiesegmentet. På senare tid har de även lanserat sparkonto och kredittjänster. För den som är intresserad av att bo i en lägenhet hos Akelius går det att skapa ett konto för att bevaka lägenheter. Till skillnad från andra bolag så använder de sig inte av ett kösystem för förmedling av sina bostäder. Eftersom Akelius förmedlar bostäder är betalning inte relevant förrän man faktiskt har ett kontrakt med dem. Precis som andra bostadsföretag sker betalning efter utskick av månadsfaktura. Betalning accepteras endast genom betalning från det egna bankkontot.

Akelius är Sveriges största privata förmedlare av hyresbostäder. Precis som hos andra bostadsbolag är det svårt att hitta lediga bostäder hos Akelius. Då de inte använder sig av ett kösystem är det däremot först till kvar som gäller. Därför kan det löna sig att alltid hålla koll på vilka bostäder som är lediga hos Akelius. I vissa områden får man förtur om man även har ett sparkonto hos Akelius Spar. Beloppet som krävs brukar inte vara särskilt högt så därför kan det löna sig att sätta in några hundralappar om man letar efter bostad. Till skillnad från många andra bolag ställer Akelius höga krav på inkomst. Har man låg inkomst eller betalningsanmärkningar kan det vara närmast hopplöst att få en bostad hos dem.

Akelius rabattkoder och rabattkuponger

Då bostadsbristen är fortsatt akut i Sverige kommer Akelius med största sannolikhet att fortsätta vara en eftertraktad hyresvärd här. Paradoxalt nog har de i viss utsträckning kommit att avyttra fastigheter i Sverige. Anledningarna är oklara. Söker man bostad hos dem är det därför rekommenderat att även titta på deras tjänster inom Akelius spar eftersom det ger förtur till de flesta lägenheter i de storstäder där de är aktiva.

Besök www.akelius.seVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Akelius.se