Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > W > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Winkwink.se

Winkwink.se rabattkupong

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.68/5, 108x)
Gå till www.winkwink.se

Aktuella rabatter samt aktioner (oktober 2023)


Relaterade rabatter och aktioner

Mer om Winkwink.se

Shopping på Winkwink.se...

Winkwink är en onlinebutik för mer exklusiva sexleksaker. Den har danskt ursprung och lanserades i slutet av 2013. Som ambition har de att genom fokus på kvalitet och material bli en ledare inom branschen. Som nyckelord i verksamheten har de ambition och passion, anställda och kunder. Med detta åsyftar de att de vill bli ledande i Europa genom att respektera och värdesätta både anställda och kunder. De har även ett flertal guider och bloggar för att vägleda den som inte är bekant med marknaden för sexleksaker. Winkwink satsar på hög diskretion och paketerar varorna utan att något antyder att det är sexleksaker som levereras. Ingenstans framgår det att beställningen faktiskt är från Winkwink. Det gör att man som kund inte behöver vara orolig för att det ska vara allt för uppenbart vad man egentligen har beställt.

Winkwink rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Winkwink?

De säljer främst sexleksaker av exklusiv natur och från kända marken. I utbudet finner man, bland annat, produkter från Lelo, Fun Factory, We-Vibe, Fifty Shades of Grey, Fleshlight och så vidare. Grupperna som saluförs är sexleksaker, underkläder, apotek och fetisch. Produkterna är uppdelade efter målgrupp så som män, kvinnor, par eller samkönade. Fetischkategorin har produkter inom bondage, rollspel och kläder. De har även en REA-kategori där man hittar utgående produkter till ett mer förmånligt pris. De har samtliga kända märken och omtalade produkter. Utöver sexleksaker saluför de även apoteksprodukter inom kroppsvård, hygien och kosmetika.

De olika betalsätten

Hos Winkwink kan man betala med kort, faktura, direktbetalning och delbetalning. Bland de kort som godtas finner man VISA, MasterCard och Maestro. Då de sköter sina betalning genom Klarna kan svenska kunder även handla mot faktura och delbetalning. Väljer man att köpa på faktura är betalningstiden 14 dagar. Denna faktura går att omvandla till delbetalning på upp till 36 månader. I dessa fall tillkommer däremot ränta och avgifter. På Klarnas webbportal går det att hantera fakturan och kostnadsfritt flytta fram förfallodatumet.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Beställningar har en fraktkostnad på 39 kronor. Om den totala kostnaden däremot överstiger 600 kronor så skickas paketet fraktfritt. Paketet är diskret när det gäller så väl avsändare som paketering. Leveranstiden är vanligtvis mellan 1 och 2 arbetsdagar. Alla paket skickas med danska Posten. Det innebär att beställningen sedan kan hämtas ut mot avi hos ett av de närliggande postombuden. Mindre paket som får plats i ett brevinkast eller en brevlåda kan däremot leveraras direkt hem till kunden.

Villkor och returer

De erbjuder hela 100 dagars returrätt. Produkten som returneras måste vara i samma skick som när man fick den. Om det gäller intimprodukter får förpackningen inte vara öppnad. Vill man utnyttja sin returrätt skickar de ut en retursedel vilket gör returen kostnadsfri. På alla varor ger de två års garanti. Vill man reklamera gör man det genom att vända sig till dem. Undantaget är produkter som skadats av slitage, missbruk eller dåligt underhåll.

Winkwink rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Winkwink

Deras utbud är väldigt stort och de har förmånliga returvillkor. Av naturliga skäl går det inte att returnera intimprodukter som har fått sin försegling bruten. Däremot är det fullt möjligt att ångra sitt köp och returnera oöppnade varor utan extra kostnad. Winkwink är förmodligen en av nordens största webbutiker för sexleksaker vilket gör att det finns produkter för alla.

Besök www.winkwink.se

Vinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Winkwink.se