Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > G > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Gift2day.se

Gift2day.se rabattkupong

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.38/5, 95x)
Gå till www.gift2day.se

Aktuella rabatter samt aktioner (december 2023)

Felet!
Den här kategorin innebör tyvädd inga aktuella anbud.

Besök www.gift2day.se
De nya Anbuden


Relaterade rabatter och aktioner

Mer om Gift2day.se

Shopping på Gift2day.se...

Gift2day är en tjänst för att skicka gåvor i form av presenter, blommor och choklad. Den ägs sedan 2010 av Euroflorist Sverige AB. Euroflorist grundades i Malmö i början av 80-talet och är ju en av Europas största leverantörer av blomsterbud. Gift2day inriktar sig däremot främst på gåvor. Tanken bakom verksamheten är att möjliggöra för ett enkelt och praktiskt sätt att skicka presenter för alla livets tillfällen. Alla gåvor skickas i en presentask med en personlig hälsning som beställaren anger i samband med köpet. Den som ger gåvan väljer själv när den ska levereras. Främst riktar de sig till konsumenter men tar även emot företagsbeställningar.

Gift2day rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Gift2day?

Kategoriskt finner man julgåvor, blommor, presenter, choklad & gott samt upplevelser genom smartbox. Tittar man i kategorierna har de flera undergrupper. Presenterna delas in efter händelse vilket gör att det går att välja mellan födelsedagspresenter, presenter till henne och presenter till honom. Främst tillhandahåller de blommor, nallar, godis och upplevelser. De flesta beställningarna går att anpassa och kommer i tre olika utföranden: mini, elegant och lyx. Som särskild kategori har de även produkter till barn och baby. Där har de minnessmycken, en nalle, blommor och godis.

De olika betalsätten

På Gift2day går det att betala med hjälp av direktbetalning, kort, faktura samt delbetalning. Korten som godtas är VISA och MasterCard. De hanterar sina betalningar med hjälp av Klarna vilket gör att svenska kunder kan använda sig av tjänster så som faktura och delbetalning. Vid fakturaköp är betalningstiden 14 dagar men den går även att omvandla till delbetalning på upp till 36 månader. Då tillförs ränta och avgifter. Klarna erbjuder på sin egen sida kunder att kostnadsfritt flytta fram förfallodatumet. I kategorin blommor erbjuder de många av buketterna som även saluförs av Euroflorist. Det innebär att man kan hitta ett varierat utbud i många olika prisklasser.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Gift2day tillämpar en enhetsfrakt på 99 kronor. Presenten levereras personligen till mottagarens dörr. Det går att kryssa för tillval som gör att gåvan lämnas även om mottagaren inte är hemma. Alternativen är då att den levereras till en granne, hängs på dörren eller att budet ringer innan leverans. Undantagsvis får mottagaren hämta ut paketet med hjälp av en avi. Blommor har garanterat leverans samma dag men presenter tar mellan 1 och 3 arbetsdagar. Upplevelser har en leveranstid på upp till 4 arbetsdagar.

Villkor och returer

Om produkten är skadas vill de att man kontaktar dem inom 1 arbetsdag. För blommor, växter och liknande har de den sju dagars färskhetsgaranti efter leverans. Om de visar sig vara vissna föreslår de att man tar ett foto och kontaktar dem eller tar blommorna till den floristbutik som levererade dem. Gift2day ersätter då och levererar nya blommor.

Gift2day rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Gift2day

Fraktkostnaden är väldigt hög för att vara en modern svensk webbutik. De har även väldigt begränsade villkor vilket gör det väldigt oklart hur de förhåller sig till ångerrätt och så vidare. Eftersom de har egen lagerhållning kan de garantera snabb leverans. Där har de en klar fördel över konkurrenter.

Besök www.gift2day.seVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Gift2day.se