Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to United StatesValidcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > D > Rabattkoder och rabattkuponger Gilltig till Dinprint.se

Dinprint.se rabattkupong

Omröstningen:
1/52/53/54/55/5
(2.55/5, 119x)
Gå till www.dinprint.se

Aktuella rabatter samt aktioner (april 2024)


Relaterade rabatter och aktioner

Mer om Dinprint.se

Shopping på Dinprint.se...

Dinprint specialiserar på att skapa personliga miljöer. De tillhandahåller tjänsten att trycka kundens egna bilder på olika produkter. I deras utbud finner man tapeter, tavlor, posters, fototapeter och liknande. Dinprint grundades 2000 och är numera en del av Giga Print AB som är ett av nordens ledande företag inom reklam med eget tryck.

Dinprint rabattkoder och rabattkuponger

Vad kan man köpa på Dinprint?

På Dinprint kan man köpa produkter med personligt tryck. I de breda kategorierna finner man canvastavlor, fototapeter, posters och affischer, presentkort, ramar, rullgardiner med tryck, trätavlor och tygbilder i ram. För att beställa väljer man den egna bilden och laddar upp den. Sedan väljer man vilken produkt som man vill att bilden ska tryckas på. Efter detta kan man justera storleken och när man väl är redo att beställa så lägger man produkten i varukorgen. De säljer även de produkter som behövs för att montera de olika produkterna med egna tryck.

De olika betalsätten

Det går att använda en stor mängd olika betalsätt. Tittar man på vilka traditionella bank- och kreditkort som accepteras finner man VISA och MasterCard. För de kunder som beställer från Sverige går det även att dra nytta av de fördelar som Klarna ger. Det innebär att man kan beställa mot delbetalning eller på en faktura. Väljer man faktura så får man en faktura med fjorton dagars förfallotid. Denna går även att kostnadsfritt flytta fram tio dagar genom att logga in på klarnas egna webbportal. Väljer man istället delbetala går det att betala i upp till trettiosex dagar. För detta tillkommer däremot avgifter och räntor.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Deras ambition är att leverera så fort det är möjligt. I vanliga fall så sker själva tryckandet inom fem arbetsdagar efter att kunden har lagt sin beställning. Därefter sker leverans med hjälp av PostNord vilket tar mellan en och tre dagar. Därmed är den totala leveranstiden någonstans mellan sex och nio arbetsdagar.

Villkor och returer

De tillämpar fjorton dagars ångerrätt. Det innebär att man som kund man granska varan och returnera de om man inte är nöjd med sin beställning. För att detta ska ske måste man informera dem inom fjorton dagar efter att man har mottagit sin produkt. Däremot betalar de inte tillbaka beloppet i pengar utan man får istället en värdecheck. Man står själv för returkostnaden vid returer. Alla produkter från Dinprint har ett års garanti och tre års reklamationsrätt.

Dinprint rabattkoder och rabattkuponger

För- och nackdelar med Dinprint

På Dinprint har man möjligheten att beställa ett stort antal produkter med personliga tryck. Man laddar själv upp sin bild och väljer vilken produkt den ska tryckas på. Deras utbud är väldigt stort och de säljer även tillbehör som underlättar eller är nödvändiga för montering. På deras hemsida har de även illustrerade guider som visar hur man monterar samtliga saker som de säljer. Till skillnad från många av konkurrenterna erbjuder de ångerrätt trots att produkterna som beställs är individualiserade och därmed inte går att återanvända.

Besök www.dinprint.seVinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

CAPTCHA

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

CAPTCHA

Nyhetsbrev
Nyheter av er omtykta affärer (ni sätter in i meny Favoriter).

CAPTCHA

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

CAPTCHA

Tags - Dinprint.se