Köp billigare. Spara tack vare rabattkuponger.
SverigeSverige | Go to Validcoupons.net (Eng.) United States
Huvudsidan > C > Carriealong.se rabattkupong - augusti 2021

Carriealong.se rabattkupong

Filtrera:

Aktuella rabatter samt aktioner - augusti 2021


Rekommenderade anbuden

Mer om Carriealong.se

Shopping på Carriealong.se...

Carriealong specialiserar på försäljning av väskor online. Varumärket är en del av Alfred Lunds Eftf vilket är en av de äldsta kedjorna som sysslar med lädervaror. Som marknad har Carriealong hela Skandinavien och i Danmark har de även fysiska butiker. Nätbutiken etablerades 2014 och har sedan dess vuxit till att bli väldigt populär. Alfred Lunds Eftf grundades 1894 och har därmed väldigt lång erfarenhet av att sälja väskor med hög kvalitet.Vad kan man köpa på Carriealong?

De säljer alla sortens väskor. I de breda kategorierna finner man herrväskor, damväskor, resväskor, ryggsäckar, skolväskor och accessoarer. De saluför samtliga välkända märken. Bland andra Adax, Aunts & Uncles, Beck Söndergaard, Coccinelle, DAY Birger et Mikkelsen, Depeche, Fjällräven, Gabs, Gianni Chiarini, Mandarina Duck, Merle, Mywalit, Pia Ries, Renato Angi och Tiger of Sweden. Alla produkter går att filtrera efter pris, höjd, bredd, djup, tilltänkt kön och märke. Det gör att det blir väldigt enkelt att hitta just den väska som man söker efter. Utöver väskor säljer de även pennfodral, plånböcker, korthållare, bälten, fodral och väskor till mobiltelefoner och surfplattor samt paraplyor.

De olika betalsätten

Hos Carrielong är det möjligt att betala med ett flertal olika lösningar. De accepterar de vanligaste bank- och kreditkorten vilket omfattar VISA, MasterCard och Maestro. Betalningarna hanteras av Klarna vilket innebär att svenska kunder kan handla mot faktura.. Om man så önskar går denna fakturan att omvandla till detbetalning. Mot viss ränta och avgift så tillåter Klarna delbetalning i upp till 36 månader. Man kan även logga in på Klarnas hemsida och där administrera sina fakturor. Bland annat går det att kostnadsfritt flytta fram förfallodatumet.

Fraktkostnad, leveranssätten och leveranstid

Carriealong tillämpar en enhetsfrakt på 39 kronor. Om den totala kostnaden överstiger 498 så är däremot frakten gratis. Leverenstiden är mellan 2 och 5 arbetsdagar. Alla paket skickas med Bring och kan hämtas ut på det utlämningsställe som ligger närmast kunden. De skickar även utomlands men vill då att man kontaktar dem i förväg. Alla paket skickas spårningsbara med kollinummer.

Villkor och returer

På beställningarna lämnar de 14 dagars retur- och bytesrätt. Om man ångrar sin beställning och vill byta är returfrakten gratis. Annars får man själv stå för returkostnaden. Annars går det att för 79 kronor köpa ett returpaket av dem. De lämnar 24 månaders reklamationsrätt under vilken tid man har möjligheten att informera dem om fel på varan. Vad som då händer är att varan repareras, byts ut, att pengarna lämnas tillbaka eller att priset sätts ned. Rätten att reklamera bortfaller om varan har drabbats av felaktig användning eller blivit skadat på grund av felaktig hantering. Carriealong har även en prisgaranti som gäller i 14 dagar efter inköpsdatumet. Den gör att de sänker priset om man hittar samma vara till ett lägre pris i en hos en svensk återförsäljare eller onlinebutik.För- och nackdelar med Carriealong

De har ett väldigt stort utbud av väskor och erbjuder kostnadsfria returer. Om man däremot skulle ångra sig och vill ha pengarna tillbaka så tillkommer en kostnad. Därför är det bäst att vara säker på att man vill behålla det man beställer. Med svensk standard i åtanke så har de väldigt lång reklamationsrätt då man har hela 24 månader på sig att reklamera. Det gör att man borde känna sig trygg i att väskan faktiskt kommer att hålla under en lång tid.

Besök www.carriealong.se

Slutade anbuden

10% rabatt på hela din beställning hos Carriealong kupong (Gilltig till 06-16)
CarrieAlong säljer väskor för både kvinnor och män och för alla til... (Gilltig till 05-02)
CarrieAlong - Alltid nya erbjudanden på väskor av alla de slag (Gilltig till 05-02)
CarrieAllong rabattkod 15% rabatt på allt (Gilltig till 05-02)
Carriealong rabattkod 15% rabatt (Gilltig till 05-02)
50% på resväskeset! (Gilltig till 04-30)
15% rabatt kupong (Gilltig till 12-31)
40% på Conwood (Gilltig till 12-31)
Få 15% på ditt köp! (Gilltig till 12-31)
Upp till 50% på resväskor! (Gilltig till 10-14)
20% på Echolac (Gilltig till 07-31)
20% på Spikes & Sparrow (Gilltig till 07-31)
12% på ALLT! kupong (Gilltig till 01-31)
40% på väskor! (Gilltig till 01-31)
20% rabatt på din beställning hos Carriealong kupong (Gilltig till 01-07)
Få prisgaranti hos Carriealong (Gilltig till 11-12)
Carrie Along - Fri frakt över 498 kr (Gilltig till 11-12)
CarrieAlong - Fri frakt över 498 kr (Gilltig till 10-21)
Carrie Along - Alltid nya erbjudanden på väskor av alla de slag (Gilltig till 10-21)
20% på Fjällräven Kånken (Gilltig till 10-10)
10% rabatt på väskor! kupong (Gilltig till 08-30)
Hos CarrieAlong har man en kategori kallad ”Erbjudanden”. Där hitta... (Gilltig till 08-26)
Minst 20% på allt! (Gilltig till 08-23)
Hela Black Friday weekend har man satt ned priserna med minst 20 % i hela butiken hos Carriealong. Du hittar varor nedsatta upp till 50 %. Nå butiken via länken. (Gilltig till 08-06)
Fynda hos CarrieAlong! (Gilltig till 08-06)
CarrieAlong erbjudande - 70% rabatt (Gilltig till 08-05)
Hos Carrie Along firar man 137 år! Det firar man genom att ge 20 % rabatt i hela butiken i 137 timmar. Spara på alla väskor, resväskor, ryggsäckar och mycket mer. Klicka på länken. (Gilltig till 08-05)
CarrieAlong säljer väskor för både kvinnor och män och för alla tillfällen. Få fri frakt när du handlar för över 498 kronor hos CarrieAlong. (Gilltig till 08-05)
Samla dina försäkringar hos Vardia och du kan få upp till 20% rabatt. Om du har din hemförsäkring hos Vardia får du 20% rabatt på din bilförsäkring. Titta in på Vardia.se och se alla förmåner du får om du samlar dina försäkringar hos dem. (Gilltig till 08-05)
REA - Fina erbjudanden! (Gilltig till 08-03)
Shoppa skolväskor (Gilltig till 12-31)
30% på Samsonite Firelite (Gilltig till 11-30)

Vinna gratis de nyaste rabattkuponger genom er e-post...

Anmälan
Välkommen tillbaka. Mer nedan kan ni anmäla er...

Registreringen
Vinna fördelar som en registrerade användarn. Under fördelar hör också en bild av exklusiva kuponger, möjligheten av bildande listan av omtykta affärer samt prisbonusprogramm. Och mycket mera...

Felet:E-posten är inte riktigt giben.
Felet:Lösenordet måste ha åtminstone 5 tecken.
Felet:Tillbedjande lösenorden överensstämmer inte.

Jag godkänner integritetspolicy.

Glömt lösenord
Glömde ni lösenordet för anmälningen? Det sker ingenting. Vi skickar er ett nytt...

På vilket sätt ska man använda rabattkupong?

1. Sökande av rabatter

Hitta en rabatt till ert omtyckta affär Göra er bekanta med villkor av rabatter och klicka på kupongen för bildande samt kopieringen an en kod.

2. Göra gällande av en kod

Kupongen inlägga in i vederbörande kolonen i förlopp av anbudet.

3. Hur kan man spara pengar

Rabatten blir avräknad av anbudsvärdet och ni har sparat pengarna.

Registrering av affärsförvaltare
Registrera er som förvaltaren av denna affär och vinna en möjlighet av en korrigering samt tillgivande av anbuden.

En registrerad e-post måste vara under domenen av den givna affären eller uppförd i kontakter av affären. Under 24 timmar får ni de tillträdesuppgifter.

Tags - Carriealong.se